A Sargentini-jelentéshez kapcsolódó várakozásaikról kérdezték az újságírók a miniszterelnököt és a fideszes résztvevőket a kötcsei találkozó előtt. Szájer József egyenesen az Európai Parlament bosszújáról beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Felébred végrea Néppárt névre hallgató csipkerózsika? Megunta a renitens tag pénzelését?
Mint a tankhajó, csak lassan és nehézkesen fordul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
nem JocÓ ez a selejtes voltotok bosszúja! =))
namihami
Felébred végrea Néppárt névre hallgató csipkerózsika? Megunta a renitens tag pénzelését?
Mint a tankhajó, csak lassan és nehézkesen fordul.
CsipkeRózsa
Csak nem egy válságtanácskozásra gyűltek össze?
Eladott Ország
A Szijjártó Pétertől Deutsch Tamáson át Kocsis Mátéig visító egérként toporzékoló, hazugságot, lejáratást emlegető bégetőkórus vergődésével öntudatlanul szembehelyezkedve Kövér – sok más mellett, amihez szintén ért – megszakértette a Sargentini-jelentést, amit a Drágán add az életed! filmszéria történetéhez hasonlított. Ha csupa IQ-hiányos, súlytalan, inkompetens barmok ülnek az EP-ben, akik szánalmasan és nevetségesen rugóznak az autópályán a forgalommal szembemenő, ám az egyedüli, abszolút igazság tulajdonosaként futó, nagyszerű Orbán-kormányon, ámde semmi esélyük megállítani Európa gőzmotorját, akkor mire ez a nagy felhajtás? Az meg külön dicséretes, hogy olyan embereket köpköd a magyar országgyűlés elnöke, az ellenvéleményeket nem toleráló, saját identitására oly érzékeny alufóliasisakos, két lábon járó paranoia, akiket demokratikusan választottak meg európai polgárok. A Fideszt meg azért nem szabad semmilyen körülmények között bírálni, mert őket (is) állítólag demokratikusan választottak meg. Aha. Mestermunka, Kövér elvtárs!
www.facebook.com/atv.hu/videos/1881602665266546/
Eladott Ország
Manfred Weber megőrizné a status quót, mert szerinte ez az egyetlen módja, hogy kordában tartsák Orbán Viktort. Weber nemrég telefonon beszélt Orbánnal, és egyértelművé tette: "nem segítenek neki, ha a magyar miniszterelnök sem segít nekik" – írja a Politico.
www.politico.eu/article/epp-gears-up-for-fidesz-viktor-orban-test-european-parliament/
anima
Jó zsaru, rossz zsaru.
Európának, és a néppártnak is kellenek ezek a gyökerek.
Hogy egy egész nemzet belegebed ebbe, az nem érdekli őket - vagyis a magyar emberek sorsa senkit nem érdekel az egész világon.
Magyarország a számukra csak egy összeszerelőcsarnok, ami közel van.

Miért érdemes elmenni innen, még idősen is?
Ha van benned egy cseppnyi önérzet, már a kérdésfeltevést is sértőnek tartod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.