Schöpflin György minden EP-képviselőnek levelet írt kedd délután, szerinte lehetetlen cáfolni azt, hogy a kormány antiszemitizmust terjeszt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Schöpflin füléből-orrából kilógó szőrcsimbókok, a lenőtt haj, a brezsnyevi szemöldök látványa súlyos igénytelenségről árulkodik és kötve hiszem, hogy anyagi okai vannak a dolognak. Magam sem vagyok híve annak, hogy bárki külseje téma legyen, de ez nem is az adottságokról szól, hanem arról, hogy van bizonyos minimum elvárás, aminek általában illik megfelelni, egy közszereplőnek pedig egyenesen kötelező. Legalább ami a külső megjelenést illeti. Az igazán nagy baj az, amikor a külső igénytelenséghez belső igénytelenség társul és erről hosszas interjú keretében értesülhetünk. Schöpflin Györgyről például kiderült, hogy nem néz focit (holott ez kit érdekel), de Franciaország bevándorló ország. Sőt, azt is megtudhattuk, hogy az interjú alanya brit állampolgár ugyan, de soha nem fogadta be a szigetország és senki mást se fogadnak be, pláne, ha az Európából érkezik. A demokrácia csak értelmezés kérdése, egyenlőség pedig sehol nincs, mert mindenhol vannak különbségek. Aha. Én speciel azt gondolom, a demokráciát nem célszerű összekeverni az elképzelt, de soha meg nem valósult kommunizmussal. Schöpflinnel '89 tavaszán a BBC-nek volt egy három részes műsora (3*10 perc) az erdélyi magyar kisebbség helyzetéről. Előre be volt jelentve nagyon vártam, egy Londonban élő magyar történészprofesszor mondta véleményét. Megdöbbentő volt. Lényegében ugyanazt mondta, mint a kádárista Berecz János: a Ceausescu rezsim nem magyarellenes, hanem általában emberellenes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: ahhoz te nagyon buta vagy - lám még azt sem vagy képes felfogni, hogy az általad emlegetett (egyébként orbán által nagyon kedvelt) ideológiákat majdnem annyira utálom, mint benneteket -, te csak a magadfajta retardált barmokat érted, pontosabban azokat is csak sejted! =))
CsipkeRózsa
@kereső: Az általad belinkelt 2014-es cikket érdemes mindenkinek elolvasnia. Erre biztosan nem gondolt, vagy nem tudott róla Schöpflin György.
1magyar
Ez az ember sem az idén hülyült meg.Nem lehet antiszemitizmust ráfogni mert eléggé támogatja a zsidókat.
tulipan
@Shikari: Bizony ám!, NARANCSOS seggnyalókám ez dukál l!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.