A Jobbik színeiben EP-képviselővé lett, de a párttal azóta már szakított Morvai Krisztina is véleményezte a szerdai szavazást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
@dr. prédikátor: Most sajnálja csak nagyon, hogy nem járt a körúti kebabozóban néha éjszaka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Krisztina nagysága semmi mást nem akar csak nyalni, vagy szopni?
Valahogy el kellene intézni hogy a következő választáson is bejusson... Elvégre jobb ott az élet, a fizetés is elég jó...
SystemError
Én ennél a nőnél nem ismerek betegebb állatot a közéletben. A mosolyogva gyűlölködés nagy mestere. Pont mint az igazán psycho horrorfilmek karakterei...:)
advocat
Lehetne jogászkodni, de ennyi ésszel? Ha egy időben elmondott nyilatkozaton - hogy a nem szavazat nem számít, mert mire is jó - vitatkozni próbál. Pedig lenne hozzá esze, csak az a rohadt politika! Mert attól lett Jobbikos, hogy az MSZP nem jelölte újabb jól fizető munkára. Szóval pénzért, és nem elvekért!
CsipkeRózsa
@advocat: Elírtad, a nem szavazat számít, a tartózkodás nem számít bele a szavazás eredményébe.
nevemnick
Lehet, hogy hiányzik neki a kakastollas pókhálózás.
Klubtag
@SystemError: ...én ismerek: Szili Katalin csak ő nem nyilvánosan és nemzetközi terepen aljas, hanem sunyiba, ártalmasnak, galádnak, ugyanolyan, mint MK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.