A Jobbik színeiben EP-képviselővé lett, de a párttal azóta már szakított Morvai Krisztina is véleményezte a szerdai szavazást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
@dr. prédikátor: Most sajnálja csak nagyon, hogy nem járt a körúti kebabozóban néha éjszaka.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
No ennek a hiszti-krisztinek a hozzászólását sem hallgattam meg.
Ritka undorító egy ...
RonaGyuri
jaj Hisztike te szeretnél bukott nő lenni, de már öreg vagy hozzá, de számolni most sem tudsz! =))
menekült
Hisztike! Az EP úgy döntött, hogy a tartózkodások nem számítanak bele az eredménybe. De, ha rajtam múlna, kiegyeznék veled. Változtassa meg az EP a szavazás szabályait és legyen egyszerű többsége a Sargentini-jelentésnek. Cserébe Magyarország is változtassa meg a választási törvényét úgy, hogy a parlamenti helyeket a szavazatok arányában kapják meg a képviselők.
Ja, hogy a magyar választási törvénybe ne szóljon bele senki? Hát az EP törvényeibe se.
dr. prédikátor
Hiszti kriszti pofára estél, már senki nem akar megdugni???Még a migráncsok se???
menekült
@dr. prédikátor: Most sajnálja csak nagyon, hogy nem járt a körúti kebabozóban néha éjszaka.
szaboria1
Most már értem, hogy az Orbánék jogi végzettségét kitől tanulták anno. Ezért nincsenek tisztába a jogi eljárásokkal mert a Krisztike sem tudja pontosa és rosszul tanította.
sokanvagyunk
A "tartózkodás szavazat érdemi szavazat" - 2018-ban is itthon három és fél millió szavazó tartózkodott - otthon.
bencemacska
@menekült: ma, 17:35
Nálad a pont.
Beszéld már meg vele.
simmering73
@menekült: Ahogy néztem a riportot ebben a kebabos témában, ez az arab valamit nagyon tudhatott, mert a nők egymásnak adták a kilincset, hogy egy kicsit pisilhessenek nála.
CsipkeRózsa
A szavazás előtt már tudhatták, hogy a tartózkodó szavazatok nem számítanak bele a szavazás eredményébe. Érdekes, akkor nem is jutott eszükbe.
menekült
@simmering73: Én pont ezt gondolom, most valahogy nem tűnnek szerencsétlen áldozatoknak ezek a nők. Mind szépen besétált vele a mosdóba. Hisztike is boldogan ment volna. :) Inkább ott töltené az idejét, mint hogy itt vinnyog és csalást nyüszít.
menekült
@CsipkeRózsa: Le vannak lassulva, úgy megrémítette őket a jelentés. :D
menekült
@bencemacska: Nemsajnos nem vagyunk beszélő viszonyban. Megjegyzem az EP törvényeit meg lehet változtatni, csak be kellett volna adnia a Fidesznek egy módosító indítványt. Hogy az 1 nap alatt nem megy át? Pech. Minket már hozzászoktatott ehhez ez a kormány.
Dr plágium
Krisztina nagysága semmi mást nem akar csak nyalni, vagy szopni?
Valahogy el kellene intézni hogy a következő választáson is bejusson... Elvégre jobb ott az élet, a fizetés is elég jó...
SystemError
Én ennél a nőnél nem ismerek betegebb állatot a közéletben. A mosolyogva gyűlölködés nagy mestere. Pont mint az igazán psycho horrorfilmek karakterei...:)
advocat
Lehetne jogászkodni, de ennyi ésszel? Ha egy időben elmondott nyilatkozaton - hogy a nem szavazat nem számít, mert mire is jó - vitatkozni próbál. Pedig lenne hozzá esze, csak az a rohadt politika! Mert attól lett Jobbikos, hogy az MSZP nem jelölte újabb jól fizető munkára. Szóval pénzért, és nem elvekért!
CsipkeRózsa
@advocat: Elírtad, a nem szavazat számít, a tartózkodás nem számít bele a szavazás eredményébe.
nevemnick
Lehet, hogy hiányzik neki a kakastollas pókhálózás.
Klubtag
@SystemError: ...én ismerek: Szili Katalin csak ő nem nyilvánosan és nemzetközi terepen aljas, hanem sunyiba, ártalmasnak, galádnak, ugyanolyan, mint MK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.