Jó pár éve folyik a vita - változó intenzitással - a politikai körökben arról, maradjon-e a magyar nyugdíjasoknak ingyenes közlekedést biztosító kedvezmény vagy valamilyen úton megreformálják. Az ötletet még Horn Gyula vezette be 1997-ben, amikor bejelentette, hogy ingyen utazhatnak a vonaton a 65 év felettiek. Mindeddig senki nem akart vagy mert hozzányúlni a magyar nyugdíjasoknak szóló kedvezményhez, amihez hasonló egyik szomszédunkban sincsen. Befektetés » Nyugdíj Hihetetlen, de igaz: a magyar nyugdíjasokat kényeztetik el leginkább 2018. szeptember 23. 14:50 nyomtatás Jó pár éve folyik a vita - változó intenzitással - a politikai körökben arról, maradjon-e a magyar nyugdíjasoknak ingyenes közlekedést biztosító kedvezmény vagy valamilyen úton megreformálják. Az ötletet még Horn Gyula vezette be 1997-ben, amikor bejelentette, hogy ingyen utazhatnak a vonaton a 65 év felettiek. Mindeddig senki nem akart vagy mert hozzányúlni a magyar nyugdíjasoknak szóló kedvezményhez,...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Hasonló kényeztetésben Orbán is részesül.
Vagy fizeti valamilyen útját? Akár repülővel megy, vagy akár négykerekűvel?
CsipkeRózsa
Ez nem kényeztetés, Orbán fél, hogy ha elveszi az utazási kedvezményt a nyugdíjasoktól, sokan elpártolnak tőle. Az ő számára a cél kizárólag a saját haszna.

És még miben "kényeztetik" el a nyugdíjasokat??
görbetükör
Hasonló kényeztetésben Orbán is részesül.
Vagy fizeti valamilyen útját? Akár repülővel megy, vagy akár négykerekűvel?
Nessy
Aztán a szomszédos nyugdíjak vásárló értékét is "összehasonlították"?
A nyugdíj emelés rendszerét is?
Klubtag
@CsipkeRózsa: ...az ingyenes eutanázia (a beteg kívánsága, vagy beleegyezése nélkül) tehát a felesleges bürokráciát kikerülve.
papa.49
Mi van tetű fütyiszek már ezt is sajnáljátok tőlünk ???
Szakadt volna a tökfejetek anyátokba !!!
Eladott Ország
Bajnai elvette a válság közepén a 13.havi nyugdíjat és a svájci indexálással számolt emelést is. Ez utóbbi 40 milliárddal emelné a kiadásokat. A mocskos kötvényes Bűnöző Tóni biznisze 35 milliárd visszafizetése az idén! Számoljuk hozzá a fűtött gyepes stadionokat,mangalica szerelő Lölőkét, a vejkót, a haverokat! Ha ezek nincsenek,élhetnénk mint a csúti csüngőhasú kancigány a horvát tengerparton! Csak rajtunk múlik,hogy meddig tűrünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.