A vállalkozó szerint az EP-választás tétje valóban Európa jövője, de nem olyan értelemben, ahogyan Orbán állítja. „Az igazi kérdés nem az, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, hanem hogy tudunk-e korunk kihívásaira válaszolni egy egységes és erős Európa megteremtésével, vagy – hogy Orbán szóhasználatával éljek – a „nemzetek Európája” felé haladunk, ami valójában az unió szétesését, egymással marakodó, végső soron akár háborúba sodródó nemzetek Európáját jelenheti. Orbán ez utóbbi felé sodorja Európát.” A vállalkozó szerint az ellenzék legfontosabb fegyvere az lehet, ha nem hagyja, hogy Orbán diktálja a politikai témákat, hanem olyan ügyekre is felhívja a figyelmet, amikkel a Fidesz nem törődik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Ez a kulcsmondat: "Orbán szóhasználatával éljek – a „nemzetek Európája” felé haladunk, ami valójában az unió szétesését, egymással marakodó, végső soron akár háborúba sodródó nemzetek Európáját jelenheti."

Az únió tagjainak az az érdeke, akár elismerik vezetőik, akár nem, hogy gazdaságilag, politikailag, és az élet minden területén szoros szövetségben működjenek, egymást segítsék, hiszen egymásra vannak utalva. Ez a biztosíték arra, hogy a tagországok békében éljenek egymással. Egy felelős vezetőnek erre kellene törekednie. Európának, de az egész világnak túl sok kijutott már a háborúkból, minden erővel a békére kell törekedni. Az, aki állandóan harcról beszél és arra buzdít, aki rendszeresen becsmérli a társországok politikusait, az kártékony és nem kívánatos
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eriksson: ha te leölendő disznónak érzed magad,az a te dolgod.Én nem érzem magam annak.
1magyar
Az igazi kérdés nem az, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, hanem hogy tudunk-e korunk kihívásaira válaszolni egy egységes és erős Európa megteremtésével,
Az, hogy muszlim uralom alá kerül Európa és káosz lesz az már elhanyagolható kérdés ennek az "okos" emberkének.
Számára és a vezérei számára csak az a fontos, hogy eleget tegyenek a káoszt akaróknak, akik valamely módon tönkre akarják tenni a kontinensünket.
Gauntlet
Ezzel csak az a baj hogy a média túlsúly miatt a Fidesz tematizál: Brüsszel, migráció, Soros, hazaáruló ellenzék. :(
Eriksson
@kereső: Éppen, hogy tartok tőle, s aki ezt nem veszi észre az vagy vak, vagy ostoba.
JAJMÁR
Nocsak, a Bojár G. jól fején találta a szöget! Igen, pont erről van szó!
JAJMÁR
@Gauntlet: Azért meg lehet találni az ellen-kulcsszavakat is, lsd. Bojár G. Csak ügyesen kell alkalmazni. Ha lenne ellenzék.
De nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.