A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport október utolsó vasárnapján ismét vendégségbe hívta a nehéz sorsú debrecenieket. Az ételosztás kezdete előtt, “Gyáva, aki a gyengéket bántja!” címmel, rövid flashmobbal tiltakoztak az ellen, hogy 2018. október 15-től hatályba lépett “az életvitelszerűen közterületen tartózkodás” tilalmát kimondó törvény.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Aki a gyengébbet bántja az általában csakis a gyengébbeket meri bántani. A vele egy, vagy nehezebb súlycsoportban levőket nemigen, sőt gyakran a gyengébbet is csoportban, bandában, galeriben támadja. Ugyanakkor valóban rosszabb mint a szimplán csak gyáva,hanem aljas is.
Nessy
@Commenter: Valahol kifordult a világ rendje. Ha valakit baleset ér, ha valakit megtámadnak, senki nem segít, hanem max. videót készít az eseményről. Ha valaki jó kapcsolatokkal ,bír, van elég pénze, bármit megtehet, haja szála sem görbül. A törvény is őt védi, ergo meg is teszi amit akar, még ha az törvénybe ütközik is. Naponta szembesülünk ezekkel a tényekkel.
Commenter
@Nessy: ezt sajnos nagyon jól látod. A hajléktalantörvény is még egy példa erre, ezzel szemben ott a mise orbánért és a birkózókért. Milyen világ ez, önmagából a normális emberi értékrendből kifordult világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.