Mészáros Lőrinc lassan nagyobb lesz, mint az Audi. Már csak a MÁV-ot és a Magyar Postát kell lenyomnia.“Olyannyira felduzzadt a 2010-es kormányváltást követő években a felcsúti oligarcha cégbirodalma, hogy mára legalább 11 ezer alkalmazott függ tőle” – írja a Népszava, de mindjárt hozzá is teszik, hogy a teljes alkalmazotti létszám ennél is magasabb lehet, ugyanis Mészáros számos vállalkozása nem közölt hivatalos adatot a foglalkoztatottakról. De még ezt leszámítva is szinte biztos, hogy ha összesítené dolgozóit a felcsúti tycoon a hatodik legnagyobb munkáltató lenne Magyarországon. Ha pedig csak a piaci cégeket nézzük (vagyis kihagyjuk a Magyar Postát meg a MÁV-ot) akkor a negyedik helyen lenne, közvetlenül a német Audi után. A Népszava szerint a legtöbben, 2172-en a Mátrai Hőerőmű Zrt-nél dolgoznak, ezt a Hunguest hotellánc követi 1900 alkalmazottal, majd a propagandasajtó nagymenője, a Mediaworks követi 1242 munkavállalóval, de mivel vannak más médiacégei is Mészárosnak,...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Mészáros csak néz mint hülye gyerek a moziban. Fogalma sincs mi történik körülötte, rég elvesztette a fonalat. Klasszikus stróman akinek csak a neve kell az oligarcha kiépítéséhez. Annyit tud, hogy a Föld banán alakú és ez neki elég is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Csodás cégszaporítás! Jézus csak kenyeret és halat tudott "szaporítani"! Ergo, Mészáros ügyesebb Jézusnál, okosabb Zukkenbergnél.
RonaGyuri
@Nessy: oh én csak a felduzzadást kifogásoltam meg!!!
solidedge
Mészáros csak néz mint hülye gyerek a moziban. Fogalma sincs mi történik körülötte, rég elvesztette a fonalat. Klasszikus stróman akinek csak a neve kell az oligarcha kiépítéséhez. Annyit tud, hogy a Föld banán alakú és ez neki elég is.
Eladott Ország
Orbán Viktor átadja Orbán Viktornak a birodalmát. Akarom mondani, Mészáros Lőrinc átveszi Andy Vajna birodalmát. Nem elég azonban, hogy ezentúl a TV2 is Mészáros Lőrinc kezébe kerül, de még az eddig Vajna által birtokolt lapok – Bors, Kisalföld, Délmagyar – is a felcsúti gázszerelőhöz kerülnek. Ezzel a döntéssel még nagyobbra hízik a Mészáros-féle óriásgömböc, mely lassan bekebelez mindent. Orbán Viktor legjobb barátjának szárnyalása a mai napig nem fogható senki máséhoz. Mark Zuckerberg és Bill Gates is elbújhat, ugyanis a felcsúti gázszerelő mindkettejüket kenterbe veri. Hogy ennek a vagyonnak vajon mekkora része Orbán Viktoré, azt csak találgatni lehet, azonban nem mernék nagyban fogadni arra, hogy Mészáros Lőrinc rendelkezik bármiféle saját résszel is.
Nessy
Magyarország miniszterelnöke: Orbán Viktor
Magyarország tulajdonosa: Mészáros Lőrinc
CsipkeRózsa
Azt azért nem értem, hogyan lehetséges, hogy ezt nem kifogásolják hozzáértő szervezetek, emberek, és a zemberek? Ilyen vagyonszerzést 0 FT-tal elkezdeni képtelenség, de milliárdosként sem lehetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.