Gödöllő polgármestere úgy látja, politikai lejáratás van a mögött, ahogy a Zöld Híddal elbántak, ugyanis választások közelednek. Gémesi amellett, hogy Gödöllő polgármestere, az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás elnöke is, szombaton levelet írt polgármestertársainak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A zemberek többségének fogalma sincs arról, mennyire züllött, mocskos és korrupt ez a rendszer. Éveket fordítottak arra, hogy kíméletlenül szétverjenek egy jó szolgáltatót és egy NER-en kívüli társulást. Nyakam tenném rá, hogy valamelyik havernak kell az üzlet, ezért is kapott minden fideszes városvezető parancsot, hogy ahol hasonló “probléma van”, ott bontsák fel a szerződést a szállító céggel! Gyalázatos korrupció!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Sok éve a Zöld Hídtól kaptuk a csekkeket,korrekt szolgáltatást nyújtottak.Aztán megalakították a kukaholdingot,(amire fel nem foghatom,hogy mi szükség volt),és elkezdődött a káosz.Majdnem 1 évig nem kaptunk csekket,aztán teljesen összevissza egyszerre 2-3-at is.A pénz a kukaholdinghoz fut be,és ők adnak ebből a ZH-nak is,és innen lehet lenyúlni is,gondolom nem keveset,a szemétszállításra ezekszerint nem marad belőle elég.A kukaholdingra gondolom azért volt szükség,mert a fidesz pereputty tagjainak még kellett pár zsíros állás,és egyenesen a ZH-tól nem lehetett pénzt lenyúlni.Felháborító ez az egész.
kisrigó
Csak a jól bevált aljas fidesz technika működik! Lerohasztani egy céget, -gondosan megteremtik a lehetőséget-, mert megtehetik. Aztán a haver lesz a vezető, neki már adnak elegendő pénzt a működéshez. Amit nem értek, hogy a kuka holding adja az engedélyt, ő a "főnök?" Persze, ők megtehetik, hogy dacára a felvett pénznek, nem képesek a számlázást megoldani! Vagy azt a pénzt is ellopták!?
volvós
@csipetke: 11:51
Nem a környéken élek ( 400 km távra ), de van pár ismerősön Gödöllőn és környékén, akik tudnának mesélni, de nem akarom... Kinek a pap, kinek a papné... !! Nincs harag, ugye ?
csipetke
@volvós: 14:43 Harag?Hogy lenne má'?Összeköt bennünket,hogy utáljuk orbánt és a fideszt.:)
A régi mondás pedig ma már így hangzik:-Kinek a pap,kinek a ministránsgyerek...:)
bencemacska
@volvós: ma, 09:24
Gémesi és pártja (MDF) koalícióban kormányzott a fityisszel! Megválasztásához a Fidesz minden esetben hozzájárult, mint partner! Nem segített különösebben neki, de nem indított ellene senkit, kivéve 2014-et, amikor a megbeszélések ellenére ezt tette!
A 2014-es önkormányzati választásokról Ángyán Józsefet kellene megkérdezni, mivel még ő sem tudott róla, hogy önálló fityisz jelölt is indul!
bencemacska
Most hallottam, hogy Gémesi külföldi auditáló céget kér fel a Zöld Híd gazdálkodásának ellenőrzésére, miután lemondott!!!
Még nem esett le a tantusz, amikor október 17-én, amikor Gödöllőn volt az első hajléktalan per! Tényleg politikai indíttatású a szemét per is. Valakinek kell Gémesi helye, pedig ő mindig lojális volt a fityiszhez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.