Halálos fenyegetésnek indult, tettelegességig fajult a nézeteltérés Miskolcon.

Halálosan megfenyegettek egy ápolónőt Miskolcon, majd egy nagymama meg is ütötte

Illusztráció: Pixabay 

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 66 éves miskolci nővel és 14 éves lány unokájával szemben.

A gyanúsítottak szombaton este hét óra körül az egyik miskolci kórházban azzal fenyegette a nővért, hogy megöli. A balhé odáig fajult, hogy az idősebbik nő meg is ütötte az ápolónőt.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított nőt és unokáját a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sveikukac
Ha ezekre hatna bármiféle ítélet, nem lenne tele velük dugig, az összes hazai fegyintézet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Pálinkás Pál: Ebben egyetértünk! Nem ártana már valami komolyabb ítélet, mert egyre gyakoribb a kórházakban, iskolákban az ilyen atrocitás!
sveikukac
Ha ezekre hatna bármiféle ítélet, nem lenne tele velük dugig, az összes hazai fegyintézet.
ila51
a múltkor elmentem egy fogászati kontrollra , időpontom is volt , és nem bírtam a rajcsúrt , inkább veszni hagytam ...
vacsi
Ez egy messzemenően semmitmondó cikk: nem derül ki belőle, valójában mi is történt, a halálos fenyegetés összefüggött-e az ápolónő munkájával, vagy magánéleti probléma volt. A komoly gondot itt az okozza, hogy a vén cigányasszony és a 14 éves cigánylány majd kap egy rosszalló szemöldökráncolást a bíróságon, és annyi!
maci0427
@dr. prédikátor: ------- Ez egyértelmű, nem hiszem , hogy egy fogadásnál tévednék !!! Több száz éve képtelenek beilleszkedni, ha sikerül is az kész csoda és kezet foghat a Fehér Hollóval ! Nem hajlandóak beilleszkedni a társadalomba, saját törvényeik vannak. !Jellemző rájuk a bűnöző életmód, munka kerülés és a feltűnően alacsony IQ , valamint az, hogy imádják a szúró - vágó eszközt, minden konfliktust erőszakkal botokkal - késekkel akarnak lerendezni, illetve mivel egyedül borzasztóan félnek, így többe , akár csordában is járnak, még a kórházakba is !
Mivel a normális magyar ember, nem az ilyen aljas - primitív agresszív viselkedésre van nevelve és kilépezve , így a támadásuk váratlanul ér minket magyarokat és ellenük csak a magunknál hordott önvédelmi fegyver lehetne a védekezés ! De önvédelmi fegyvert sem hordunk magunknál, így a többségi társadalom sajnos ki van téve ezeknek a fenyegetésének folyamatosan ! a törvény ellenük meg gyenge , a börtön kevés így is teltház van már , építeni kellene börtönöket őmiattuk is ! Amúgy tessék fényképet és nevet is kiírni , hogy kik ezek az állatok, akik a kórházban a szerencsétlen ápolókat ütik verik és mindenkit zaklatnak megfélemlítenek !!!...
maci0427
@ila51: Ahol ezek megjelennek minimum 80-90% ban balhé és baj van !
cikicakk55
Na ez az ami nem változott semmit 600 év óta,mióta ezek megjelentek az országban. Én 1972-ben végeztem az ápolónő képzőben. Azóta nagyon sok cigány betegünk is volt.Szinte mindegyikhez minimum 10 családtag megy látogatni,+ ugyan annyi visítozó ordítozó mocskosul beszélő 3-4 éves kölykök. Hiába kértük,hogy legyenek csendesebbek,mert zavarják a többi beteget és a látogatókat. Engem is megfenyegettek nem is egyszer. Megkaptam,hogy " játszom az agyam", meg "leszel te még kinn az utcán civilben" Arról nem is beszélve,hogy követelőztek,mert szerintük az Ő betegük,nem kap annyi törődést,mint a többi. Direkt éheztetjük és mocskosan hagyjuk,mert cigány. Szó szerint rettegtünk a látogatási napokon,ha cigány betegünk is volt. Már pedig ha összehasonlítom a pályám kezdetén a létszámukat, a 2010-es létszámukhoz képest,úgy tűnik,mint ha 5x többen lennének mint akkor voltak.( Természetesen itt is működik az,hogy tisztelet a kivételnek,mert vannak becsületes és normális cigányok is.)
lópicigáspár
Látszik, hogy mennyire vidéki vagyok! El-el szoktam járni Egerszalókra egy kis kikapcsolódásra! Betévedtünk a nejemmel a helyi boltba, néhány apróság vásárlása végett. Állunk a pénztár előtt a sorban, jön a dögevő és lazán beáll előre! Ha ezt az otthoni boltban csinálja meg előttem a feka, szemrebbenés nélkül kapott volna két atyait, de csak nem otthon vagyok, így ezt megúszta, de a megszólást nem! Jött is a válasz magas C ről! Közöltem vele, ha nem akarja, hogy ő is a kereszt gyermekeim közé kerüljön célozza meg gyorsan a sor végét. Dunnyogott egy sort, de látta, hogy komolyan gondolom és hátra állt! A pénztáros csak annyit mondott, hogy erre ez nem szokás, mert itt ezeknek mindent szabad! Én meg annyit mondtam, hogy felénk is a zöm fekete, de ilyen meg nem fordul a fejükben, mert a saját fajtársa nyakalná meg egy ilyen mozdulatért. Szóval nevelés kérdése!
maci0427
@cikicakk55: Az arányokkal van óriási baj !!! Az a pár szálék az = a 0000000 -val ! Már egészen kisgyerek korban kezdődik a baj !
wpym
Miskolc-korhaz-eroszak = bodzaszedok. lol
Csodalatos politikusaink othonainak szomszedsagaba ilyeneket telepitenek... lol

Magyar ember mit nem akar hallani cigany szajabol?
???
Jo reggelt, szomszed!
Camilosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
namihami
Mindenkihez:: És mi van akkor, ha szőke svéd, norvég esetleg árja volt?
Én már láttam szupermarketben két színtiszta fehér embert is bunyózni egy vaskocsi felett. Miközben tőlük 20-25 méterre ott volt vagy 40 darab. Szerintem ez a viselkedés nem faj kérdése. Inkább mentalitásé.
Csak mellékesen:: fehér vagyok és vallását nem tartó református. Ugyanis nem hagytak beleszólni a keresztelésembe.
maci0427
@namihami: --- Tévedsz kedves ! Ez a viselkedés , ha már így írtad igen is " faj " kérdése ! A cigánynak a vérében benne van minden olyan, amilyennek nem kellene benne lenni ahhoz, hogy normálisan betudjanak illeszkedni a Magyar Többségi társadalomba és tiszteljenek - értékeljenek minket ! Van rajtuk kívül még több nemzetiségű ember Magyarországon és semmi gond velük, jó hogy itt vannak de például a rengeteg Kínai emberrel sin semmi gond nálunk, rendesen viselkednek velünk és bizony tisztelnek is , az meg, hogy egymás között mit csinálnak nem számít ! Ahol megjelennek előbb vagy utóbb mindig gond lesz ! És igen, a Magyar Magyar között is vannak szemét emberek, de azokat mi elítéljük és kiközösítjük, nem védelmezzük úgy mint a cigányok egymást ! Na é s az arányok ami nem mindegy, igaz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.