A kormány családbarát országot épít - jelentette be Mátészalkán csütörtök este Novák Katalin család és ifjúságügyért felelős államtitkár a Még mindig a család? című programsorozat záró rendezvényén. Az államtitkár előadása elején leszögezte: a kormány feladata segíteni a gyermekvállalást, ám a gyermeknevelés mindig a szülők felelőssége. Azt mondta: a népesedés alakulása sem hazánkban sem az Európai Unióban "nem ad okot derűlátásra". Magyarországon 1981 óta egyre fogy a népesség, évente 30 ezerrel. A mélypont 2011 volt, amikor a legkevesebb gyermek született.

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Novák Katinka megint kiemelkedőt kottyantott

Novák Katalin család és ifjúságügyért felelős államtitkár a Még mindig a család? című programsorozat záró rendezvényén vetette el a sulykot

Nincsenek könnyű helyzetben ártunk és qurmányunk és pribékjei, ha valami tényleg elképesztően arrogáns ostobasággal akarnak - pedig nagyon igyekeznek - kitűnni a többi közül. Folyik ezerrel a paraszt-vakítás. Nézzük akár a tüntetők mocskolását, vagy az illetékes elvtársak szinte egymásba érő kinyilatkozásait Kövértől Gulyásig. S akkor még nem is tettünk említést az M1 szakértőiről (nem tudom nem felemlíteni egy ma reggeli ismétlésből megtudhattam az új CDU elnök sorsa azon múlik, hogy kellően parírozik-e Őfeneségének!!!).
Nos ebben a nehéz versenyben sikerült a derék államtitkárnak egy elképesztően nagy baromságot beleböffenteni: „A kormány családbarát országot épít”!
Nem, semmi bölcs vezetés, semmi együttműködés, semmi segítség, nem semmi ilyen: a kormány maga építi az országot! =))
justhpeter
Az államtitkár asszony józan eszét - már ha volt valaha - régen elvette a felszínre törő mérhetetlen szervilizmusa. Családbarát kormány évi 400 túlórás rabszolgatörvénnyel ?
A kormány csak azt szeretné elősegíteni, hogy lehetőleg minél több magyar fiatal menjen külföldre élni és dolgozni és minél több gyerek már külföldön szülessen meg.
Az államtitkár asszony egy tolvaj, hazaáruló kormány tagja.
lampa laz
Ott ahol soha nem is volt onnan nehezen tud elmenni az ész. Trampli katóka is így van ezzel. Mátészalkán és környékén meg inkább vissza kellene fogni a szaporodást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.