Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként egyetért azzal, hogy vizsgálat indult a miskolci rendőrkapitány romákra vonatkozó kijelentése miatt, és tudomásul vette, hogy az országos rendőrfőkapitányt felügyelő miniszter elfogadta a vizsgálat eredményét, magánemberként azonban ezen a területen "jelentős érzékenységgel rendelkezik". Erről kérdésre válaszolva beszélt a vasárnapi soron kívüli kormányülés után tartott sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Marijja
...az is megmaradt az emberekben, hogy" hazudtunk éjjel......."...........................
Evikati
@Marijja: igen, de ő már elfelejtette.
menasagh
Még ezt is mondta:
"A kormányfő úgy látja, az a helyes, ha a bűnelkövetőket származásuk, vallásuk és kisebbségi helyzetük miatt nem minősítik, mert a látszatát is el kell kerülni annak, hogy a magyar bűnüldözés a bűnön kívül bármi mást figyelembe vesz."
És ha lekezdjük tagadni a nemzetiséget, akkor tagadni kell a viseletet, a beszélt nyelvet mert csak akkor magyar az illető ha akként is él !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.