Kedden tartóztatták le Ódor Ferencet, de a bíróság pénteki döntése szerint elég, ha otthonában kerül felügyelet alá - tudta meg a hvg.hu, információinkat az egykori fideszes képviselő ügyvédje is megerősítette. Az ügyészség megtámadta a döntést, így az nem jogerős, de az encsi járási hivatalból bilincsben elvitt volt politikus ennek ellenére is hazamehetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ocsmány eljárás. A fidesz geci galeri tagok a törvényen felül állnak és bűnöznek. 4 millió a NER-ben, kerekítési különbözet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Az héccencség,hogyha bármilyen más pártállású lenne a fickó,maradt volna az előzetesben.A fideszesekről kiderült már sokszor,hogy egyenlőbbek az egyenlőeknél.Többek közt ezért is utálják őket egyre többen.
Eladott Ország
Pedig az a hír járja, hogy néhány millióért ( vagy csak ennyit dobtak be a pórnépnek) ez a szarházi fideszes bűnbanda le sem hajol. Czeglédyvel nem voltak ilyen nagyvonalúak, mert nem volt benne a csókosok listájában. Már nem csak Orbán veje, már nem csak a disznószerelő vállalkozó, de az ő szeretett veje is felkúszott a milliárdos állami megrendeléseket futószalagon nyerő nagy magyarok sorába. Jó, tényleg csak egy pitiáner 1,75 milliárdot érő vasúti trafóállomás megépítéséről van szó Hajdú-Bihar megyében, de az a jó ezekben a családi vállalkozásokban, hogy amiért Mészáros mester és após le sem hajol, azért a vejkó boldogan. Nem baj, majd egyre többen megértik. Vagy nem. Addig is nagy titkokat őriz a Lázár János dohányügyi megbízottól nem független kastély (ő vadászháznak nevezi, de ez minimum röhejes). Olyannyira, hogy a társaság részvényeinek feléről (48 százalék) nem lehet tudni, hogy ki vagy kik a tulajdonosai. A titokzatos luxus másik oldalán hasít a nyomorúság: Borsod legszegényebb településein ezreket kell fizetnie annak, aki alaptalanul hívja ki az ügyeletet Edelényben, az orvosi ügyeletet fenntartó önkormányzat döntött így a múlt héten. Világszínvonal, az.
namihami
@Eladott Ország: A Czeglédyvel sokkal nagyobb a baj. Az ő főbűne az, hogy nem tudják egy Gyurcsány-ellenes vallomásba belerángatni. Addig mindig "" bűnös"" marad és lesz, amíg a "" megfelelő"" vallomást meg nem teszi. Ahogy vallana, róla, máris kiderülne az ártatlansága. Talán még könyvet is adna ki.
Eladott Ország
@namihami: Úgy mint Császy Zsolt és Tátrai Miklós, az MNV Zrt egykori igazgatója és vezérigazgatója, aki ártatlannak nevezte Gyurcsány Ferencet a Sukoró-ügyben.
papa.49
Itt van a példa mennyire korrupt szemét bagázs ez a fütyisz, ezt a taknyot tetten érték a pénz is ott volt 2 napot azaz KETTŐ napot volt bent a Czeglédyt nem érték tetten mégis másfél évig élvezte a hatalom vendégszeretetét !!!
tudode
Előfordulhat, hogy O1G figyelmeztette a NER-társakat, hogy fogják vissza magukat, mert kell a IQ huszárnak a lóvé, ugyan valamennyire belevizelt a LŐRINC görögdinnye idején, mert az ENGEM NÉZ, TÉGED LÁT családi bankja gáz-gézában van, ki TUDJA melyik fafajnek RAGAD BE a lóvéja:
.
Miközben az MHB bank 7 millióra limitálta a bankbetéteket!
.
---- Befagyasztották a hétmillió fölötti betéteket Matolcsy unokatestvérének bankjánál
.
propeller.hu/itthon/3390620-befagyasztottak-hetmillio-folotti-beteteket-matolcsy-unokatestverenek-bankj
.
Válámi van de nem az igázi (Rajkin)
.
Cafetéria, befagyasztották az állami vállalatok adakozását, létszámzárlat van a közszféránál, ki tudja még mit főz a NEMZET CSUT-KÁJA a boszorkányfazekában, hiszen nála az ország BUK-SZÁJA:
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Azt KUKORÉKOLVA, hogy oda visszük a lóvét, ahol voksot lehet szerezni a V/4-ektől, oszt' a világ minden sarkába, "csak" ide ne jöjjön senki, csak az, akinek kinyitjuk a nyilászárót, stb. stb.
.
Miért nem ÁLL KI VALAMELYIK közjogi izé, hogy GÁZ VAN A VONÓJUKBAN amiatt baromkodnak!

.

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.