Megkapó információk birtokába jutott a HVG: több ügynökséget is felállított Orbán Viktor kormányfő a féktelen pazarlás megakadályozására, mert a korrupció mértéktelensége már a Fidesz szavazóbázisát is irritálja és erodálja. A hetilap szerint ügynökség felügyeli ezentúl a 700 millió forintnál drágább állami építési beruházásokat, jövő januártól pedig már az önkormányzatok építkezéseit is, és ugyancsak gazdasági társaság formájában működő ügynökség irányítja ezentúl az állam informatikai közbeszerzéseit. Továbbá önálló céget alapított a kormány a sportrendezvények megszervezésére is, és hasonló célok vezérelték a kormányfőt, amikor arra szólította fel oligarcháit, hogy ajánlják fel több milliárdos médiavagyonukat egy tőlük független alapítványnak. A HVG fideszes körökből kiszivárgott információk szerint egyre több jelzés érkezett a kormányfőhöz az elszemtelenedett sápszedőkről a legszélesebb társadalmi rétegekből. Habár a korrupció bevallottan az Orbán-rendszer lényege, a korrupció...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Miért csak a 700 millió felett?

Újabb szervezetek születnek megint?
kereső
@CsipkeRózsa: bizony ám, nagy a család-sok az éhes száj.Ezek úgy szaporodnak államtitkár ,kormánybiztos módra!/azok meg hogy?-hát mint a nyulak/
Nessy
Tehát, ha jól értem:
A kormányközeli haver megkapja a közbeszerzést.
A kormány által kinevezett ügynökség "felügyeli" a kormányközeli haver tevékenységét. Eggyel több felé kell osztani a dohányt, ergo több felárat kell majd számolni. Ügyes!
kereső
@Nessy: nem ez a lényeg! A lényeg, hogy voltak/vannak itt-ott merész "vállakozó szelleműek",akik megpróbálták azt kicsiben,amit a fidesz=orbán=kormány tesz/tett nagyban.Szemet szúrt- mert fent ennyivel kevesebb lett. Na majd most pénzüknél lesznek megint az ügynökségek által.
namihami
Orbán Viktor felügyeli a fékteldn pazarlás elhárítására.
Talán kezdhetné mindjárt a Várbeli tuszkulánumánál. Némi pazarlásba talán ott is belebotlana.
papa.49
Újabb fütyiszes üzemi kifizető helyek létesültek, ENNYI A LÉNYEG !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.