Európai érdekérvényesítő "szakértői" testületet hoz létre a CÖF, annak lesz tagja a korábban civilek "likvidálásáról" beszélő Földi is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ott a helye ennek a gátlástalan trógernek is! =))
CsipkeRózsa
Eddig azért nem a legbutább senkik között dolgozott, ennyire leadta?
Eladott Ország
A havi bruttó 700 ezer forintért, továbbá az évi 200 ezres cafeteriáért Tarlós seggében fogalmam nincs pontosan mit főtanácsoló, de közben a kormány összes szarszagú propagandacsatornáján szívélyesen vendégül látott és turnéztatott Földit (Nógrádi és Spöttle elvtelen társa a széles néprétegek agymosásában), az ex-híszerzőtiszt. A munkáltatóját, Tarlós Tahó Istvánt, a fogyatékkal élő emberek védőszentjét, arról kérdezték, mennyire kurva jó ötlet egy ilyen penetráns, gennyes elborult elmét havi 700 ezerért foglalkoztatni.Tarlós is pontosan tájékozódhatott volna, mi a gyászról hablatyolt az alkalmazottja, egyfelől fontosnak tartotta leszögezni, hogy Földi cimbora és MSZMP-maradvány ezeket a kijelentéseit nem fővárosi főtanácsadói minőségében tette, hanem egykori biztonságpolitikai szakértőként.Tehát miután fel sem merült, a demokratikusan megválasztott kormány és külön Tarlós ingerküszöbét el sem érte, hogy ezt a nagypályás, túlfizetett uszító vadbarmot, aki a magyar állampárt seggéből kilógva honfitársai kinyírásáról lamentál, esetleg páros lábbal rúgják ki a büdös francba, napokkal később, újságírói kérdésre válaszolva, még ki is mossák a fekáliából.
Feltétlenül háborút, mégpedig belháborút kell nem csak vizionálni, hanem folyamatosan lebegtetni, elmélyíteni az emberek tudatában. Az ellenségképpel való riogatás viszályt szül az emberek között az ellentétes nézőpontok mentén és kialakít egy permanens egymástól való rettegést ami olykor gyűlölködésig fajul. Ezt generálja, sulykolja és aljas módon támogatja a kormány, ezzel gyengítve egy egységes összefogást az általuk fenntartott rendszer megdöntésére. Ennek érdekében a legsötétebb ösztönöket gerjesztik, a média, a plakátok ,a politikai megnyilatkozások által , hogy az arra megfelelően érzékeny , tudatosan lebutított hívők akár fizikai erőszakot is képesek alkalmazni másokkal szemben. Egy megosztott nemzet soha nem képes felül kerekedni az elnyomóik hatalmán és a hatalom nagyon jól tudja ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.