Pénteken jelentette be a DK ügyvezető alelnöke, hogy a párt európai parlamenti listáját Dobrev Klára vezeti. Pénteken jelentette be a DK ügyvezető alelnöke, hogy a párt európai parlamenti listáját Dobrev Klára vezeti. Dobrev Klára Facebook oldalán osztott meg egy videót, melyben – miután megköszönte a neki szavazott bizalmat – többek között arról beszélt, hogy nem adja fel a küzdelmet a Fideszel szemben, őt nem tudják megfélemlíteni, majd úgy folytatta az Európai Egyesült Államokban képzeli el hazánk jövőjét.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@durbincs: ma, 18:19
És lehet magyar állampolgár, aki csak annyit tud M.o-ról, hogy a felesége ükapja (akit nyilván sohasem látott!) magyar származású volt!?
Ugye micsoda tiszta vérvonal?!
Dobrevnek viszont a szülőanyja magyar!
Kérdés?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Commenter: Szegényeknek üres a pofazacskójuk,de kiadták, hogy mesékkel kell traktálni a birkákat, különben szétszéled a nyáj. A puli már nem terel ezért kell helyette ugatni.
JAJMÁR
Nem az elnevezés a lényeg, hanem ami mögötte van! Nem mélyedtem bele különösebben, mert nem látom reálisnak, de nyilván nem veszítené el egy állam sem nemzeti jellegét, kultúráját, sőt... ez különböztetné meg a másik államtól, és nem a jövedelem, és nem a lehetőségek... vagyis semmi értelme nem lenne senkinek elhagyni a hazáját. Vagy nem így van? Nem ez a cél? Ki mit tud...?
bencemacska
@durbincs: ma, 18:48
Nem tartoztunk sohasem azonos társadalmi csoporthoz, ezért csak azt tudom, amit a sajtó közölt.
Klára asszony nagyanyja, Apróné ugyanabban a villában volt elbújtatva a gyerekeivel, ahol Schiffer (LMP alapító!) nagyanyja, Szakasits Klára.
Nem kellett bevándorolniuk, mert volt időszak, amikor Klára anyja volt Szófiában a nagykövetségen, és volt, hogy az apja élt M.o-n magyar-bolgár KGST együttműködés keretében.
Konyha nyelvre fordítva: Apró Piroska Bulgáriában élt magyarként, Petar Dobrev meg M.o-n bolgárként, ezért lányuk magyar-bolgár kettős állampolgár.
RonaGyuri
@bencemacska: ezt (persze mást is) ennek a szőröstalpú román baromnak hiába magyarázod! =))
Nessy
@bencemacska: Ez magas durbincsnak, mint majomnak a zongora! Ő azt tudja, hogy az a kettős állampolgár, akinek állítólag volt magyar őse? egy szót sem tud magyarul, leveri Bukarestet és Budapestet, soha nem élt Magyarországon, de még az elhunyt ősök nevében is küld szavazatot a fidesznek! És lelkesen tartja a markát a támogatásokért, amit küldünk neki szeretettel!
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 19:59
Mindig abban reménykedem, hogy valami ragad rá. Nem tud minden leperegni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.