Pénteken jelentette be a DK ügyvezető alelnöke, hogy a párt európai parlamenti listáját Dobrev Klára vezeti. Pénteken jelentette be a DK ügyvezető alelnöke, hogy a párt európai parlamenti listáját Dobrev Klára vezeti. Dobrev Klára Facebook oldalán osztott meg egy videót, melyben – miután megköszönte a neki szavazott bizalmat – többek között arról beszélt, hogy nem adja fel a küzdelmet a Fideszel szemben, őt nem tudják megfélemlíteni, majd úgy folytatta az Európai Egyesült Államokban képzeli el hazánk jövőjét.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@durbincs: ma, 18:19
És lehet magyar állampolgár, aki csak annyit tud M.o-ról, hogy a felesége ükapja (akit nyilván sohasem látott!) magyar származású volt!?
Ugye micsoda tiszta vérvonal?!
Dobrevnek viszont a szülőanyja magyar!
Kérdés?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
arcmás
Mi abba a korba születtünk, hogy nem ússzuk meg háború nélkül.
Harcolnunk kell a szabadságért. Újra.
A háború nem szép, sőt, csúnya, de végül MINDIG az igazság győz.
A szabadságért érdemes harcolni. Az nemesít (nem úgy!)

www.youtube.com/watch?v=67zrBI4IVHs

Készülj a háborúra, magyar !!!
Eriksson
@durbincs: Jó hosszú cikk, de megéri a ráfordított időt. Tanúságul bárkinek:
valasz.hu/itthon/titkos-kapcsolatok-11777
Eriksson
@durbincs: :)))
Ferink először is benősült.
Aztán toltak alá mindent.
Cserébe csak jól és megfelelően kell viselkednie, ahogy egy proli gyerekhez illik.

De vesztésre állhat az ügy, ha már Klára asszonyt is be kell vetni.
bencemacska
@durbincs: ma, 18:19
És lehet magyar állampolgár, aki csak annyit tud M.o-ról, hogy a felesége ükapja (akit nyilván sohasem látott!) magyar származású volt!?
Ugye micsoda tiszta vérvonal?!
Dobrevnek viszont a szülőanyja magyar!
Kérdés?
Commenter
@durbincs: Maga talán Brad Pitt külsőre? Sarka Kata agyilag is totál passzol magához...
Commenter
@durbincs: Petar Dobrev egyszerű bolgár ember volt, aki ide nősült, nem pedig bevándorolt. Dobrev Klára anyja magyar, így ő vélhetőleg kettős állampolgár. Ezzel mi a baj? Ő legalább nem szavazatért kapta a kettős állampolgárságot.
Sámannus
@Commenter: Szegényeknek üres a pofazacskójuk,de kiadták, hogy mesékkel kell traktálni a birkákat, különben szétszéled a nyáj. A puli már nem terel ezért kell helyette ugatni.
JAJMÁR
Nem az elnevezés a lényeg, hanem ami mögötte van! Nem mélyedtem bele különösebben, mert nem látom reálisnak, de nyilván nem veszítené el egy állam sem nemzeti jellegét, kultúráját, sőt... ez különböztetné meg a másik államtól, és nem a jövedelem, és nem a lehetőségek... vagyis semmi értelme nem lenne senkinek elhagyni a hazáját. Vagy nem így van? Nem ez a cél? Ki mit tud...?
bencemacska
@durbincs: ma, 18:48
Nem tartoztunk sohasem azonos társadalmi csoporthoz, ezért csak azt tudom, amit a sajtó közölt.
Klára asszony nagyanyja, Apróné ugyanabban a villában volt elbújtatva a gyerekeivel, ahol Schiffer (LMP alapító!) nagyanyja, Szakasits Klára.
Nem kellett bevándorolniuk, mert volt időszak, amikor Klára anyja volt Szófiában a nagykövetségen, és volt, hogy az apja élt M.o-n magyar-bolgár KGST együttműködés keretében.
Konyha nyelvre fordítva: Apró Piroska Bulgáriában élt magyarként, Petar Dobrev meg M.o-n bolgárként, ezért lányuk magyar-bolgár kettős állampolgár.
RonaGyuri
@bencemacska: ezt (persze mást is) ennek a szőröstalpú román baromnak hiába magyarázod! =))
Nessy
@bencemacska: Ez magas durbincsnak, mint majomnak a zongora! Ő azt tudja, hogy az a kettős állampolgár, akinek állítólag volt magyar őse? egy szót sem tud magyarul, leveri Bukarestet és Budapestet, soha nem élt Magyarországon, de még az elhunyt ősök nevében is küld szavazatot a fidesznek! És lelkesen tartja a markát a támogatásokért, amit küldünk neki szeretettel!
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 19:59
Mindig abban reménykedem, hogy valami ragad rá. Nem tud minden leperegni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.