"Bár nagyon sokan szeretnék, hogy az Európai Unió sikeres, erősödő, az európai polgárok számára minél több előnyt nyújtó együttműködés legyen, a valóságban sajnos ennek az ellenkezőjét tapasztaljuk. Ez egy gyenge, sorozatban rossz döntéseket hozó, az emberek problémait tetéző együttműködés" – mondta Deutsch Tamás az ECHO TV legutóbbi A nyolcas című műsorában. Deutsch G. Fodor Gábor műsorában eljutott odáig, hogy kijelentse, szerinte, na, meg a Fidesz szerint "A közép-európai országok jelentik az EU egyetlen esélyét arra, hogy megoldja a saját problémáit kataklizma nélkül. " "Közép-Európa politikai, értelmiségi és médiaelitje képes egyedül az Európai Unió jelenlegi problémáit a valóságnak megfelelően leírni. Ugyanakkor az EU mindenkit, aki így gondolkodik euroszkeptikusnak, populistának, nacionalistáknak, szélsőségesnek bélyegez. Ezt a reakciót már ismerjük a történelemből. "

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez persze túlzás, de az tény, hogy Németek nélkül nem igazán boldogul Európa!!!
Ez a retardált barom, majmolva a buta bunkó főnökét még ezt sem tudja, hogy Közép-Európa az Németország és + néhány másik!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@RonaGyuri: mivel egy átlagos német neonazi (pár osztállyal maga mögött) csak Sz.fehér-
várt találja meg a térképén (?),úgy még azt is csak megelőlegeztem neki!Azoknál még élnek
a hitleri fajismeretek! Orbánnak nem nagy esélye lenne az etnikai besorolásnál! A Tompiká-
nak talán még fátylat is kellene hordania??..mindezek ellenére rühellem őket,mert csak olyan
gyors a felfogásuk mint a magyar nemzetveszejtőnek!
cikicakk55
@Eladott Ország: Hogy néz már ki Tompika ezen a képen? Kísértetiesen " De Javu" (lehet,hogy nem jól írtam dezsavú) érzésem volt. Mikor a pszichiátrián dolgoztam,oda hordtak be a mentők ilyen állapotban lévő emberkéket. Télen,mikor az emberen még a ruha is megfagy,ezekről szakadt a víz. Volt akinek ki is lehetett csavarni a pólóját,alsónadrágját. A tekintetük is ugyan ez a szinte semmibe révedő,homályos kitágult pupillák. Az alkeszok is rondán tudnak kinézni,de ez drog. Az ilyen hogy a francba nem bukik le? Úgy hallottam,hogy Magyarországon valamikor tervezték,hogy a képviselőknek drog és alkohol teszten kell átesniük. Lehet,hogy Tompikát azért küldték oda,hogy ott még nem tervezik ezt? Milyen beégés lenne már! Azt a nyilatkozatát saját fülemmel hallottam,mikor azt mondta,hogy Ő még soha nem használt semmilyen drogot. Nálam repedezett a mennyezet.
simmering73
Zacher erről a fószerről fogja írni a következő disszertációját.
Eladott Ország
@cikicakk55: EGY RENDŐR VALLOTTA: DEUTSCH TAMÁST FEJÉRE HÚZOTT CSUKLYÁBAN VITTÉK KI A DROGDISZKÓBÓL
kettosmerce.blog.hu/2015/12/21/egy_rendor_vallotta_deutsch_tamast_fejere_huzott_csuklyaban_vittek_ki_a_drogdiszkobol
Tanúvallomások: Deutsch rendszeresen fogyasztott és vásárolt kábítószert, mentelmi jogának köszönhetően úszta meg.
cikicakk55
@Eladott Ország: Azt a híradót én is láttam.Még a megboldogult Hír tv-ben mutatták. Igaz,hogy zsákkal a fején hozták ki,így a tv nézők nem láthatták ki van a zsák alatt,de abból a bárból ahonnan előszedték,több ember is igazolta,hogy Tompikát hozták ki. Persze,nem csoda,hogy kimosták a sz...ból,hisz ha bebukik még a szája is eljárhat,az meg Viktátornak nagyon nem lenne jó.Szerintem ha Tompika sokáig csinálja azt amit most csinál,majd jön egy " véletlen" baleset és elüti egy cukorbeteg német nyugdíjas.Az biztos,hogy egy drogos politikus sok veszélyt jelenthet azokra,akikről sokat tud.
namihami
Dajcs és Géfodor.
A drogreklám és a kotonszörnyecske. Extra egymásra találás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.