Facebookon osztotta meg a DK, hogy a szabadszájú diáklány is beszédet mond a kampánynyitón.

Nagy Blanka beszáll Gyurcsányék kampányába

Az Áder Jánost durván kiosztó, majd a kormánymédia össztüze után sajtópereket nyerő Nagy Blanka is beszédet mond a DK kampánynyitóján.

A 19 éves diáklány vasárnap 11 órától szól a Demokratikus Koalíció híveihez.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Visít már az agyhalott illiberális görény. Visíts te barom.
TASzSz
Szegény gyerek! Felültették, de rendesen...
Gauntlet
@TASzSz: nem tudom minek megy egy nyíltan kollaboráns párthoz.
TASzSz
@Gauntlet: MERT SZEGÉNY GYEREK TUDATLAN... NEM ISMERI FEL A KOMCSI IVADÉKOT!
Cicamama55
Nagyon meggondolatlan döntés! Ha eddig nem, most a szülei helyében én biztosan leállítottam volna! Készülne inkább az érettségire, az lenne ő feladata!
Sámannus
@Cicamama55: Nem kell félteni Igazi nagylány, a családja legfőbb támasza is. Remélem sikeres pályát fut be.Legyen sok követője!
Cicamama55
@Sámannus: Az a 18 éves, aki tovább akar tanulni, az még nem a szülei támasza jó pár évig...Mi biztosan nem nem így éreztük, sőt! Az ATV-ben még határozottan azt mondta, hogy attól kezdve a tovább tanulásra fog koncentrálni. Nagyon értelmesen beszélt, szimpatikus volt számomra is. A DK lecsapott rá, s hopp, felborultak a tervek. Na de ez Blanka és családja problémája, nekik kell félteni a gyereküket, nem nekem...
Sámannus
@Cicamama55: Az a meglátásom, hogy ő ettől érettebb, és én a fiatalokba jobban bízom, mint magamban. Amikor dolgoztam, sok ilyen fiatal került a kezem alá. Ők már az a korosztály voltak akiket meglegyintett a vidék kilátástalansága, és megragadták azokat a lehetőségeket, amik eléjük kerültek.Így volt az a munkával is amit tőlem is tanultak. Gyorsan, és jól. Az a tapasztalatom, hogy a körülményekhez gyorsabban tudnak alkalmazkodni, mert rendelkezésükre áll az információs társadalom minden vívmánya. Mi jó ha követni tudjuk a fejlődésüket. Aki nem ül fel a sok dezinformációnak, hamar beilleszkedhet a társadalomba, ahol értelmesen alakíthatja a sorsát. Szerencsére az információ nem csak fideszül tud áramlani. Mást is meg kell és meg is lehet hallgatni, vagy érteni.
Nem tudom elképzelni, hogy "rácsapnak" erre a gyerekre, csak azt, hogy ő hozzájuk szegődött, mert tudja kik a fidesz legádázabb ellenfelei.
Ezt állítja ugyan minden ellenzéki párt, az is aki KGB-st küldi Brüsszelbe, és az is aki Marisunktól kapja a kancsi pótlékot, az is aki most nő fel a feladathoz, az is akik setesután próbálkoznak.
Szerintem a DK olyan helyről szorítja ki a fideszt, ahonnan nincs utánpótlása, és csak hadoválnak amikor ehhez a ponthoz eljutnak. Erdogán, Putyin és a többi diktátor ezen a téren zsákutca.
szep napot
Feribohoc oregecskedo feleseget lecsereli Blankara. Tud elni az oreg szokcsapecer.
Commenter
Jó ötlet. Blanka fiatal s csak kimondta az igazat. Blankáé a jővő a fidesz a múlt.
Cicamama55
@Sámannus: Sok igazság van abban, amit írtál...A fiatalokban bízok én is!
tulipan
Orbánbohóc éppen tegnagp adta elő Brüsszelben, sikeres műsorát!
tulipan
@Shikari: Megjelentél orbáni seggnyaló???
Aki Én
@Shikari: @Pegero: DKlitas :) Ez a dolog annyiból szerencsésebb a fidelitasnal, hogy ez a csaj tud beszélni. Sajnos láttam mostanában néhány fidelitasos megmozdulást. Hááát... nem is tudom. Talán inkább ártalmas mint hasznos az a sok beszédhibás, felkészületlen, első percben sarokba szorított, vézna, elbutított gyerek. Nem ez lenne a dolguk nekik sem. Mi lesz így belőletek?
sokanvagyunk
@Cicamama55: (7:55) Aztán gyorsan megöregednek, mint például a nevükben még fiatal demokraták.
Aki Én
@Shikari: Mert nekem nincs bandám. Én egy egészséges, mentálisan tiszta, gondolkodó, kellő intelligenciájú, boldogságát családjában és barátaiban megtaláló, hülyéket szembesítő (ez persze felesleges tudom), sikeres, társaságában és családjában kedvelt, megbecsült, normálisan nevelt, gyermekkorában szeretettben nevelkedő átlag ember vagyok.
Van szó amit ismersz ezekből?
tulipan
@Shikari: HA (nem) véletlenül HÓNAPOK ÓTA, tök süketen és vakon járkálnál a világban, miint minden naranncsos seggnyaló BIRKA,, szeretnélek tájékoztatni, hogy most éppen, az Európa Parlament megválasztására készül egész EURÓPA!!! Ezzel kell tehát mindenkinek foglalkozni!!!
tulipan
@Shikari: Nem csoda, ezek nálad is nagyon-nagyon hiányoznak!!! :))))))))
Yoda69
Lam, a fiatalsag tudja hol van a jovo :)
Aki Én
@Shikari: ... de ez egyébként fakad az említett kellő intelligenciából.
magyarbakancs
@Pegero: Beolvasott Orbán GYIK szarnak nem tetszik a stílus.?
tulipan
@Shikari: Inteligemncia és ész, ezek neked hiányoznak!!! Rendet tenni:??? HAHAHAHAHA!!! :)))))))))))))
Eriksson
Hol vannak ilyenkor Blanka szülei? Miért hagyják, hogy gyermekük idő előtt érzelmi földönfutó legyen?
Clavigo
@Shikari: Úgy vélem ,,te egy barom vagy.
Cicamama55
@sokanvagyunk: Így igaz! Bennük is de sokan bíztunk, úgy váruk őket, mint a Messiást!! :)))
tulipan
@Shikari: Téged aztán,alaposan ki fog verni a víz, seggnyaló illibsi!
Csizmás Kond
Kampánykor minden szófosó elkél...Amúgy ha az ilyen utcáról összeszedett libák képviselik a pártot az annyit is ér.
tulipan
@Csizmás Kond: Pont úgy mint a Kancsl Mariska,,?
Csizmás Kond
@tulipan: ...csak nem azt akarod mondani hogy a kisvörösből is történész lesz ?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:36; Ez is Bravó! Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja. Milyen ország az olyan, ahol a gyerekéért aggódó, kétségbeesett és kiszolgáltatott édesanya elfogadja az „üzleti” ajánlatot, a (fideszes) polgármester kijelöli a „légyott” színhelyét, a polgármesteri hivatal vécéjét. Milyen ország az olyan, ahol még csak nem is ez a gazember (fideszes) polgármester jelenik meg a tetthelyen, hanem két komája, velük kell a szerencsétlen nőnek jóban lenni. (Magyarul: őket kell leszopnia.)
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
tulipan
@Eladott Ország: EZ A NARANCSOS ORBANISZTÁN!!!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:34;Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
olkt.hu/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc/
Eladott Ország
@Pegero: Drága isten szépen kérlek,
Aranyeső hulljon nékem,
Aranyeső a virágosrétre...
www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.