Vasárnap délutánra a Fidesz, korábbi ígéretével összhangban, már el is kezdte közösségi médiafelületeken azt a kommunikációs kampányt, amelyben

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Nekem úgy tűnik, hogy már a fidesz patkányozik... Amúgy meg tul.képpen a gerincesek osztályába sorolta őket a Bingóné, és ez dicséret rájuk nézve... :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!” - bayer zsolt. Szóval hirdessétek.
Nessy
Ha már így belejött a fidesz, nincs kedvük itt a fővárosban foglalkozni a patkányokkal? A négylábúakra gondolok! Bár azok rendesek bizonyos szempontból. Nem akarják lépten nyomon O,.V. pontjait aláíratni,.
Nem is neveznek hazaárulónak, amiért nem szeretem őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.