Vasárnap délutánra a Fidesz, korábbi ígéretével összhangban, már el is kezdte közösségi médiafelületeken azt a kommunikációs kampányt, amelyben

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Nekem úgy tűnik, hogy már a fidesz patkányozik... Amúgy meg tul.képpen a gerincesek osztályába sorolta őket a Bingóné, és ez dicséret rájuk nézve... :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Bayer: "az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket
Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." Sajtóklub
Pálinkafőző Rézüst
Nekem úgy tűnik, hogy már a fidesz patkányozik... Amúgy meg tul.képpen a gerincesek osztályába sorolta őket a Bingóné, és ez dicséret rájuk nézve... :))
Commenter
A laboratóriumi fehér patkány a közhiedelemmel ellentétben okos állat. Csapdába ejtett társát képes kimenteni ezt tudósok fedezték fel amikor egyik vízben levő kalitkából társa kimentette a patkányt. A Bangóné Borbély Ildikó által említett közönséges csatornapatkánynak vagy más néven vándorpatkánynak semmi haszna. Betegséget terjeszt, szemétben, mocsokban él. Kérdés, hogy képviselőket szabad-e illetni ilyen jelzővel, a patkány szót a köznyelvben visszataszító elvtelen, gerinctelen emberekre használják. Én úgy gondolom hogy itt a jobb és a bal oldal is teljesen kivittek sajnos: bayer is patkányozott és sajnos Bangóné is. Sajnos nem kellett volna lesüllyednie bayer szintjére.
De ha már ennyire aktuális a patkány kérdés elvi és nem elvi szinten is akkor jó lenne megoldást találni a főváros patkánymentesítésére lehetőleg emberek, képviselőtársak lepatkányozása nélkül.
tudode
Az ELLENZÉKNEK pedig elő kellene jönni a farbával, mint az OVIBAN, hogy
.
---- A miniszterelnök nem is miniszterelnök, mivel
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=46s
.
Alkotmányos válságot idéztek elő a PÁRTALAPTÖRVÉNYÜKKEL!
.
www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE&t=35s
.
És ebből tényleg fideSSeSS rendszerváltás lett
.
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
Hajrá ELLENZÉK, ha LÚD legyen "kövér"!!!
.
Macskaszem
Remélem nagy kék plakátok is lesznek országszerte. Lehet, egy nemzeti konzultáció is elkelne ebben a nagy horderejű témában.
Commenter
@durbincs: nem is vártam mást. Már Yoda 69-et is lepatkányozta és az még csak a kezdet volt. Amúgy ha már patkányozik, akkor vállalhatna irtást a fővárosban. A patkány nem jobb vagy baloldali. Tudja Indiában külön kasztot hoztak létre ahol emberek kézzel! takarítják a csatornákat. De ez alantas munka lenne magának. Itt sokkal jobban elvan mások piszkálásával, és ez nyilván jobban is jövedelmez.
F_Viktor
"...már el is kezdte közösségi médiafelületeken azt a kommunikációs kampányt..."

Azaz a fityesz mozgósította patkányait, mint pl. a szopófantom @durbincs: -ot!
kereső
„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!” - bayer zsolt. Szóval hirdessétek.
Nessy
Ha már így belejött a fidesz, nincs kedvük itt a fővárosban foglalkozni a patkányokkal? A négylábúakra gondolok! Bár azok rendesek bizonyos szempontból. Nem akarják lépten nyomon O,.V. pontjait aláíratni,.
Nem is neveznek hazaárulónak, amiért nem szeretem őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.