"Gyurcsányné" cége "100 millió forintokat kapott" Brüsszeltől, hogy érdekeit képviselje – reagált röviden a kormánypárt szerdán közleményben a Demokratikus Koalíció EP-listavezetőjének majálisi beszédére.

Az Európai Egyesült Államok létrehozása mellett érvelő Dobrev Klára azt mondta, Magyarország számára nincs más út, csak az, hogy egy erős európai közösség egyenrangú polgára legyen.

Dobrev: nem igaz, hogy az EU-n kívül is van élet

Nem igaz, hogy az Európai Unión kívül is van élet, ott csak káosz, nyomor és összeomlás van

- jelentette ki a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője a párt fővárosi majálisán mondott beszédében.

A politikus, aki beszédében nagy hangsúlyt helyezett a DK európai minimálbérről, családi pótlékról és minimálnyugdíjról szóló ígéreteire, leszögezte, hogy az Európai Egyesült Államok gazdagabb Magyarországot jelent.

Az Orbán-kormányt bírálva arról beszélt, hogy ma a betegszállítóknak kézben kell vinniük a betegeket, az orvosoknak sokszor a nem sterilizálható eszközöket is újra kell sterilizálniuk, a multinacionális cégek dolgozóit a "rabszolgatörvénnyel eladták", a közigazgatásban dolgozóktól pedig nemcsak a szabadságuk jelentős részét vették el, de még az ebédidejüket is – közölte Dobrev Klára.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Mónus Márton

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ez megint egy kampánybeszéd olyan Orbános aljas módra. Dobrev cége munkáért kapta a pénzt és mivel európai értékeket képviselnek így valóban egyeznek az érdekeik az EU-val. Annak ellenére hogy Orbánék az EU szétrombolásán dolgoznak sokkal több pénzt tettek munka nélkül zsebre az EU-s pénzekből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Legalább tízezermilliárd forint érkezett az EU-tól Magyarországra az elmúlt 12 évben. Ez naponta 2,2 milliárd forint. Csodát várt ettől a pénztől az ország. De nincs sok látszatja ennek a rengeteg pénznek a magyar gazdaságban. Ahogy néhány hónapra leálltak a kifizetések, a magyar növekedés is megbicsaklott, egyszerű lélegeztetőgépe lett az uniós apanázs a magyar gazdaságnak. Arra viszont jó volt a rengeteg pénz, hogy a politika új tőkés elitet hozzon létre maga körül. A támogatások jelentős részét feléltük. A végső mérleg valamivel több csak a nullánál. Történelmi lehetőség maradt ki.
adrenalink
@Horizont: 14:01-re Hol lenne? Példás feleségként a konyhában süt-főz! Kiegészítő tevékenységben mos, vasal, takarít, gyermeket nevel...
evacica
Dobrev cége a pályázaton elnyert munkájáért kapta a pénzt, de kérdem én, hogy Mészáros, Orbán Tiborcz mit csinált a sok ellopott EU pénzért Tiborcz a nemzet veje pl.ragyogó közvilágítást csak éppen látni nem lehet ott ahol csinálta hazug mocskos banda!
nezelodo
Becsípődött illbiberáliséknak D. Klára! Nekünk meg a Nemzethy Vejkó tolvajlása.
GeoCravker
Orbánék oligarchája pedig ezermilliárdokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.