A kistelepüléseken olyan alacsony az ingatlanok ára, hogy a falusi csokkal akár önrész nélkül vehetnek házat a nagycsaládosok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@verőce21: Nem vagy szilárd, de olyan okos vagy, mint s Szilárd.
Milyen videóról beszélsz, Szilárd2?
verőce21
@Aki Én: Nem is vagy te olyan okos, intelligens, mint terjeszted itt magadról...
Na a videón gondolkodhatsz, most Ferike!
vacsi
Ebben csak az a gáz, hogy akik erre rászorulnak, azoknak egy kis faluban, a világtól elzárva - munkahely, normális közlekedés, bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, stb híján - nem lesz lehetőségük gyerekeket nevelni. Kivéve persze, ha van normális munkahelyük, két autójuk - hogy egymástól függetlenül is tudjanak mozogni, hozni-vinni a gyerekeket - akkor viszont erre a lehetőségre nincsenek rászorulva. Különben marad az, hogy a gyerektelenek vehetik igénybe, akiknek biztos jövedelmük - pl. nyugdíjuk - van.
Nessy
@vacsi: Ők viszont koruknál fogva nem kaphatnak!
verőce21
@Nessy: (14:25) Nessy drága! A kormány ebben csak moderátor, ebben igazad van.
De a pénz nem a mienk, csak banki pénz, egy számítógép memóriájában előállított számlapénz. Előállították, hogy ezt kell visszafizetni a parasztnak. És számlákon továbbvándorol a gazdaságban, élénkítve azt.

Abban is tévedsz, hogy nem a kormány mondja meg ki kaphat, hanem a bankok. Aki megfelel a hitelezési előfeltételeknek. (korban, jövedelemben, egzisztenciában, )
Nessy
@verőce21: A gazdaság élénkítést kivéve a többi stimmel. Hacsak a stadion építés és fenntartás, a korrupció, urizálás nem számít annak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.