A hétfő reggeli adatok szerint 17 040 szavazóköri delegáltat jelentettek be a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választáson listát állító pártok, amelyeknek összesen 185 ezer ilyen hely betöltésére lenne lehetőségük - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adataiból. A bejelentési határidő péntek délután járt le.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Már ez az egy tény is önmagában hiteltelenné teszi a szavazás kiértékelését.
A kétharmad ilyenkor tud csak aratni. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A csalás nem a szavazókörökben történik, hanem a PC. belsejében !!!
RonaGyuri
üdítő kivétel: nem zagyválnak megfigyelőkről!!! =))
görbetükör
Már ez az egy tény is önmagában hiteltelenné teszi a szavazás kiértékelését.
A kétharmad ilyenkor tud csak aratni. :(
Eladott Ország
Egyszerűen siralmas, ahogyan az ellenzék a fidesz kezére játszik. A Napnál világosabb, hogy a jövő vasárnap esedékes EP-választások Orbánék számára fokozott jelentőséggel bírnak, ha nem is élet-halál kérdése, de majdnem. A közelmúlt történéseinek fényében nyilvánvaló, hogy mindent elkövetnek a minél több képviselői mandátum megszerzése érdekében, s mint jól tudjuk, ez a népség nem szívbajos, ha az érdekeiről van szó. Egy ilyen helyzetben -akár csak egy fővel is- nem jelen lenni a szavazókörben, nem hiba, hanem bűn! Az egybiteseket elviszik szépen busszal szavazni, a mozgóurnák is körbejárják az otthonokat, sok fásult meg nem megy el szavazni. A szerverteremben csak a fideszhez hű rendszergazda tartózkodhat! Idegeneknek ( ellenzéki képviselőknek) belépni tilos!
kereső
Tény: 10277 szavazókör van az országban. A pártok ezekbe delegáltak szavazóköri tagokat-mert ide delegálhatnak, pártonként kettőt-.Szóval a városi kurir ujságirója inkább azzal foglakozna, hogy az ellenzéki pártokhoz miért??? CSAK!!! 6700 állampolgár jelentkezett szavazatszámlálónak???Mi az oka??- ehelyett ezzel a baromsággal etetik az embereket ezek is.
Siralmas az ország állapotja, ha igy nézem - az ellenzéki pártok állapotja csak is kizárólag ezt tükrözi. Közöny, tele a hócipő, beletörődés, és lexarom/nem érdekel tabletta. Tessék választani, ki melyik csoportba sorolja magát az állampolgárok közül.
Commenter
@kereső: Abban igazad van hogy a szavazóbizottságokban szinte kizárólag fideszes delegáltak ülnek. Az ellenzék a közelébe sem juthat az egésznek, a nemzetközi megfigyelők tesznek tavaly óta az egészre. Én nem leszek passzív szavazó mindennek ellenére sem. Legalább ellenük szavaztam, még akkor is ha elcsalják és nem ültem otthon ezzel is csak még jobban segítve őket. Többet úgysem tehetek.
Aki Én
Tény: Még egy ilyen ostoba társadalma nincs Európának.
relatív
@Eladott Ország: Amit a csalás lehetőségéről írtál azt befolyásolni - ebben a ciklusban sem - tudja az ellenzék 8 lehetősége korlátai miatt ! ), de hogy jelentős többségben van az a bejelentett delegáltak számából IS látszik !

A választási bizottságokban résztvevő ( amennyiben magyarnak tartják magukat ) alkalmazottaknak pedig a lelkiismeretük szerint józanul kell a csalásokat kiszűrniük, hivatalból IS !

Ha ezt megteszik, akkor az igazságot tükrözi a választási eredmény.
Eladott Ország
@relatív: Csak emlékeztetőül néhány epizód a 2018-s országgyűlési választás eseményeiből: Azért nincs exit poll, azért omlott össze az informatikai rendszer, azért húzzak az időt, hogy több lehetőségük legyen az eredmények manipulálására. Azért nincs exitpoll, amiért megjósolni sem lehet az eredményt: mert a Zemberek már félnek válaszolni! Az csak járulékos haszon, hogy lehet trükközni. Mellesleg Mráz miért mondja azt, hogy a választókerületek adatai nagyon nem az ellenzék reményeit támasztják alá, mindezt 21:44-kor, amikor hivatalosan nincs is még eredmény!!! Költői kérdés volt.
Nemzetiválasztási Ilonka néni meg szépen zsebrerakja a méltán megérdemelt 1 millió forintocskáját, amiért zökkenőmentesen és példásan ... Patyi Nagyonsajnálomminiszterelnökúr András, a Nemzeti Választási Bizottság szervilis elnöke várhatóan kedden, azaz holnap lemond a posztjáról, és akár rögtön új elnököt is választhatnak. Ezzel gyakorlatilag összenő, ami összetartozik: az elvileg független választási testület vezetője – aki ennek ellenére a kampányidőszakban Orbán Viktorral parolázott és kéztördelve, szemfényvesztésileg meg is büntette, amiért óvodások hátára kapaszkodva nyomult, miközben tudta, hogy törvénytelen, amit művel – ezzel elhárítja még egy akadályát annak, hogy a tervezett Közigazgatási Felsőbíróság élére kerüljön. Az a jó ebben az orbáni káderpolitikában, hogy az összes csúszómászó számára van hely a rendszerben. Ha megfelelően csúszik és mászik, egyre feljebb kerül a szemétdombon. Patyi elvtárs márpedig remek káder, pont oda kerül, ahol a helye van. Itt már a hatóságok élén fideszes pártkatonák vannak, a jogállam telibe lett szarva! A fékek és ellensúlyok rendszere szétb@sszva, nyomokban sincs demokrácia, míg ez a szarházi bűnöző cigány és politikai prostituált bandája az országot uralja!
verőce21
Csak természetes, hogy mindent elkövet a Fidesz a minél több képviselői mandátum megszerzése érdekében. Egyszerűen azzal, hogy elmennek a választói szavazni.
Ez feldolgozhatatlan trauma az ellenzéknek...:)
Csizmás Kond
A delegáltakat az kell fizesse aki kinevezi...és ez amiért nem igen neveznek csak minimálist, mert a pénzt sajnálják mástól, inkább elköltik egyébre.
verőce21
@Eladott Ország: Csak magadat röhögteted ezekkel a képekkel!
Felkészültetek a váltásra, de szavazni nem számíttok elmenni? - Látom, ezt is a Fidesznek kell megoldani! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.