Az Akadémia kutatóhálózatának leválasztását célzó jogszabálytervezet elfogadása esetén pótolhatatlan nemzeti értékek vesznek el, és már rövid távon is helyrehozhatatlan tudományos, kulturális és gazdasági károk keletkeznek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A "lendület" - ifjúsági kiválósági kutatóprogramot 2009-2010-ben inditotta az Akadémia, azzal a céllal,hogy a tehetséges fiatal! kutatókat haza csábitsa, ill. itthon tartsa. Az ebben résztvevők ma max. 35-45 évesek.Azaz semmiképpen sem lehetnek az Akadémia "régi komcsi " tudósai,kutatói. Ennyit a kopejkás hozzászólásról.
Commenter
@kereső: pont a "régiek" a most 56-60+ éves volt kommunisták legalja akik nekünk mostanra narancsos árnyalatban villognak szüntetnek meg illetve vonnak saját ideológiai hatáskörükbe egy nagymúltú intézményt korlátozzák a tudomány fejlődését, a gondolkodás szabadságát ezek alapvető emberi jogok. Már az óvodában elkezdték az agymosást, a hazafias neveléssel, nincs itt semmi látnivaló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.