Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségei sorra építik, tervezik a város partjain a luxuslétesítményeket, de a kispénzűeknek nem lesz hol fürdeniük. A keszthelyi képviselő-testület a közelmúltban Nagy Bálint fideszes alpolgármester javaslatára megszüntette a város utolsó szabadstrandját. A strand helyén fizetős, „kutyás élményparkot” és „piknikkertet” hozna létre egy budapesti vállalkozás. A javaslatot a Demokratikus Koalíció képviselőjén, Kovács Viktórián kívül a fideszes többségű testület minden tagja megszavazta, így bizonyossá vált: a Balaton második legnagyobb városában jövőre már nem lesz ingyenes strandolási lehetőség, a kispénzűek nem tudnak hol megmártózni. A döntés azért is különös, mert a „kutyás élményparkkal” szinte teljesen luxus-projektek foglalják majd el a keszthelyi partszakaszt, ahol az elmúlt időszakban Mészáros Lőrinc és Tiborcz István is megvetette a lábát. A felcsúti oligarcha a Hunguest Hotels szállodalánc megvásárlásával jutott szállodákhoz, a kormányfő...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Rohadnátok meg, és nem csodálkoznék, hogy a szarosék is benne lenne a ,,budapesti vállalkozásban"
Könyékig.
CsipkeRózsa
Lassan az ország minden értékes és közhasználatú területe az övék lesz.

Az önkormányzati testületek mindenütt a fidesz által rendelt előírást megszavazzák, a lakosok pedig mindig újra őket juttatja be a szavazataival. Nem ártana egy kicsit gondolkodniuk.
vacsi
" A keszthelyi képviselő-testület a közelmúltban Nagy Bálint fideszes alpolgármester javaslatára megszüntette a város utolsó szabadstrandját. "
Azt értem, hogy ez a Nagy Bálint, aki javasolta, fideszes, de a képviselő-testületben mindenféle van, mégis megszavazták. Akkor miért kell a fideszt szidni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.