Nem engedi majd be a korán érkező betegeket az Országos Onkológiai Intézet, csak a hivatalos rendelési idő megkezdésekor, augusztustól pedig bevezetik az elektronikus előjegyzési rendszert is - ezt tudta meg híradónk kórházi forrásokból. Több hírportál szerint az intézetben mindennapos, hogy a lépcsőházban, embertelenek körülmények között várakoznak a betegek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ez igen, ez a fityesz problémamegoldása, eldugni, letakarni, esetleg letagadni, majd hazudni egy hatalmasat, a megoldásra szükséges pénzt pedig ellopni, magánvagyonosítani!
A 2 millió tetű pedig tapsol hozzá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49:tisztességes szakmájára és magára, sőt esküjére valamit is adó orvos nem áll ki ilyen mellett. Kökény Mihály szavait csak köszönni lehet, orvosként már másodszor szól nagyon erősen Kásler ellen.A volt eü miniszterek közül ő az egyetlen aki felemelte a szavát.
vacsi
Szóval, a korábban érkező betegek (köztük vidékről érkezők!) ezentúl a kapu előtt, a járdán fognak ücsörögni? Majd a rendőr beviszi őket a fogdára,mint utcán tartózkodókat, de semmi baj: ott legalább leülhetnek...
Nessy
@Commenter: Tudod, aki van feneke (igy mondták anno) és minden vizsgát letesz, az a végén doktor lesz. Viszont nem mindenkiből lesz "orvos". Ahhoz az elméleti tudáson kívül sok más tulajdonság is szükségeltetik. És ezek azok. amit esetenként pont a főnökei ölnek ki a fiatalokból.
papa.49
@Commenter: Találsz olyat is aki valóban ORVOS csupa nagy betűvel DE NEM AZ ÁLLAMIGAZGATÁSBAN!!!
Commenter
@Nessy: sok mindent be lehet magolni. De vannak olyan hivatások és minden gyógyítói pálya ilyen ahol nem elég a tárgyi tudás, lehet az bármilyen magas fokú ha nincs szív, helyénvaló ész és lélek hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.