Nem engedi majd be a korán érkező betegeket az Országos Onkológiai Intézet, csak a hivatalos rendelési idő megkezdésekor, augusztustól pedig bevezetik az elektronikus előjegyzési rendszert is - ezt tudta meg híradónk kórházi forrásokból. Több hírportál szerint az intézetben mindennapos, hogy a lépcsőházban, embertelenek körülmények között várakoznak a betegek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ez igen, ez a fityesz problémamegoldása, eldugni, letakarni, esetleg letagadni, majd hazudni egy hatalmasat, a megoldásra szükséges pénzt pedig ellopni, magánvagyonosítani!
A 2 millió tetű pedig tapsol hozzá!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Ez igen, ez a fityesz problémamegoldása, eldugni, letakarni, esetleg letagadni, majd hazudni egy hatalmasat, a megoldásra szükséges pénzt pedig ellopni, magánvagyonosítani!
A 2 millió tetű pedig tapsol hozzá!
Qqberci
@F_Viktor: Az elektronikus előjegyzési rendszert meg majd megcsinálja meszaros & 4IG ...
Nessy
@F_Viktor: Ezt akarják a hívek határon innen és túl! Erre szavaztak! Erre szavaznak kormány hű képviselők, amikor szavaznak a költségvetésről, az értelmetlen pénz szórásról, az egészségügy, oktatás, kutatás helyzetéről, és O.V. agymacskáiról.
Gauntlet
@F_Viktor: 2,8 sajna! Dehogy kik? Eddig akárkit hallottam, herótja volt az egész rendszertől!
F_Viktor
@Qqberci: Ja, a méhszaros megcsinálja pár 10 milliárdból, de mivel az orvosok megint vándorbotot fogtak, az ugyanígy előjegyzések tarthatatlanok lesznek.
Dr plágium
"A kormányszóvivő szerint az egészségügyi államtitkárság meg fogja vizsgálni a helyzetet, és ha indokolt, megteszi a szükséges lépéseket."
Ezek nagyon betegek, zárt osztályon lenne a helyük! Az lenne indokolt hogy minden beteg megkapja a szükséges ellátást, ne csak azok akik 100 ezreket fizetnek az orvos zsebébe.
Mit gondolnak? Talán jókedvükben várnak órákat a betegek? Persze abban van valami, hogy csak a rendelés előtt 1/2 órával engedik be őket mint a Rendelő Intézetekben.
Az elektronikus előjegyzésről csak annyit, ahol orvoshiány van szart sem ér. Nálunk pl. a kardiológiára, diabetológiára nehéz időpontot kapni (sokszor 1-2 hónap csúszás van), a tüdőgyógyászatra nem probléma.
Szóval ha kemoterápiáról van szó nem megengedhető hogy heteket, hónapokat csússzon a kezelés.
A megoldás amikor megtervezik a betegek kezelését időpontokat kapnak a kezelő orvostól, amit aztán be is tartanak.
papa.49
Az embereket ez nem igazán érdekli legfeljebb a Délig fog a sor nyúlni 7 óra előtt!!!
Jozefina
Talán több kemoterápiás központot kellene nyitni!!! Lehetne privát alapon is, szerződve az Egészségbiztosítóval!!!
Commenter
Mobil kemós mentők is lehetnének, ha ekkora a baj átmenetileg hogy tehermentesítsék az OOI-t. Az orvosi protokoll a kemora a daganat típusától függően ugyanaz. De valóban kellenének rehabilitációs központok mondjuk stadionok és kisezer sportlétesítmény helyett/mellett.
Commenter
@papa.49: az egyik minisztériumi illetékes, azt nyilatkozta, hogy a botrány, amit a betegek kirobbantottak, sérti az intézet jó hírnevét (volt ilyen kásler vezetése alatt?) és nincs semmi probléma az ellátási rendszerrel.
tudode
Ezek után a balga nép szavazza meg ÖTÖDSZÖRRE is azt, aki "volt idő", amikor azt kukorékolta az éterbe, hogy EZ A MI ÉLETÜNK, A MI EGÉSZSÉGÜNK, és nem a kormány biznisze, illetve volt amikor még harsogott, hogy majd ha ÜKELME kapgya meg az ország almácsKÁJÁT, az lesz ám a Kánaán:
.
--- Orbán Viktor az újlaki iskolában (2008. február 28.)
.
www.youtube.com/watch?v=C1_tjO1ZQug
.
Egyszerű a képlet, meg kell valamelyik BETONTEKNŐ mellé építeni a Tajgetosz hegyét, és aki nem épkézláb lelökni, és nem kínoz, hiszen KIEMELT ÁLLAMI BERUHÁZÁSKÉNT sportot űznek a sportból addig amíg Gánton ki nem bányásszák az utolsó követ:
.
--- Újabb futballpályát kap Mezőkövesd, ezúttal fedettet
.
index.hu/belfold/2019/07/26/mezokovesd_sportcsarnok_stadion/
.
Azzal együtt, hogy a betonteknők fenntartását is adófizetők állják az önkormányzatok helyett:
.
--- A város nem bírja fizetni, a kormány kiutalt 298 milliót a Haladás Stadionra
.
index.hu/sport/futball/2019/05/01/haladas_mukodtetes_allami_tamogatas_298_millio_kormanyhatarozat/
.
Miközben a
.
------- Új területen robbanthat Orbán Viktor családja
.
g7.hu/vallalat/20190724/uj-teruleten-robbanthat-orban-viktor-csaladja/
.
Miközben a NEVELHETETLEN KÖLÖK "nem foglalkozik üzleti ügyekkel"!!!
.
Dominus vobiscus echtum piritutu
.
Ámen
papa.49
@Commenter: Aki valamilyen hiányosságot szóvá tesz az általában HANGULATKELTŐ legalábbis az ÁLLATTITKÁR szerint !!!
Commenter
@papa.49: orvos végzettségű államtitkár mondta. A szakma nagyobb része összezár sajnos Kásler mögött. Koszos kéz koszos kezet mos. Bárhol máshol a világon már lemondatták volna, és az orvostársadalom is kikérte volna magának a nézeteit.
papa.49
@Commenter: Szerintem nem a végzettsége miatt mondja, hanem azért mert neki is onnan DŐL A LÉ !!!
Commenter
@papa.49:tisztességes szakmájára és magára, sőt esküjére valamit is adó orvos nem áll ki ilyen mellett. Kökény Mihály szavait csak köszönni lehet, orvosként már másodszor szól nagyon erősen Kásler ellen.A volt eü miniszterek közül ő az egyetlen aki felemelte a szavát.
vacsi
Szóval, a korábban érkező betegek (köztük vidékről érkezők!) ezentúl a kapu előtt, a járdán fognak ücsörögni? Majd a rendőr beviszi őket a fogdára,mint utcán tartózkodókat, de semmi baj: ott legalább leülhetnek...
Nessy
@Commenter: Tudod, aki van feneke (igy mondták anno) és minden vizsgát letesz, az a végén doktor lesz. Viszont nem mindenkiből lesz "orvos". Ahhoz az elméleti tudáson kívül sok más tulajdonság is szükségeltetik. És ezek azok. amit esetenként pont a főnökei ölnek ki a fiatalokból.
papa.49
@Commenter: Találsz olyat is aki valóban ORVOS csupa nagy betűvel DE NEM AZ ÁLLAMIGAZGATÁSBAN!!!
Commenter
@Nessy: sok mindent be lehet magolni. De vannak olyan hivatások és minden gyógyítói pálya ilyen ahol nem elég a tárgyi tudás, lehet az bármilyen magas fokú ha nincs szív, helyénvaló ész és lélek hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.