Előttünk Románia és Bulgária is. Mögöttünk olyan országok, mint Panama és Kazahsztán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@reagens: jól leírtad ártunk és qurmányunk propagandistáinak módszerét! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Ez a "civil szervezet" milyen jogosítványok alapján, milyen szakemberekkel, kinek a megbízásából és milyen szempontok alapján, milyen adatok felhasználásával, milyen mértékegységet használva alakítja ki az "elfogulatlan" állásfoglalását?
Ugye, hogy érdekes kérdés?
RonaGyuri
@reagens: és mi akadályozott meg abban, hogy mielőtt kinyitod a pofád utánaolvass???
Minden estre sokkalta korrektebb alapon , mint ártunk és qurmányunk szaros pribékjei (aminek módjáról sehol sem lehet utánaolvasni)) mikor az európai polgárok akaratáról zagyvák! =))
Nessy
@RonaGyuri: Tudod mit mondott Matolcsy? A negatív eredmény is eredmény!
reagens
@RonaGyuri: Tudod, igazából nem is érdekel!
Annyit akartam csak jelezni, hogy senkik által meg nem választott, nem felügyelt, szakmai kritériumokkal nem rendelkező, valamilyen homályos, meg nem nevezett érdekeket szolgáló gittegylet aggatja a körmét. Mitől is független szervezet? A valóságtól és a tényektől!
Milyen mértékegységet használnak a jogállamiságra? Kiló, centi, deci, perc, amper, sebesség? Netán akkor megfelelő, ha valaki ezt úgy gondolja, mindenféle egzakt vacakolás nélkül? Szemmérték alapján megy, vagy a vizeletükön érzik?
Csupa fontos kérdés!
RonaGyuri
@reagens: jól leírtad ártunk és qurmányunk propagandistáinak módszerét! =))
csak úgy....
@reagens: tibi! neked van "szakmai kritériumod" ? :) ...na látod!
kereső
Egy "civil"!!! szervezet attól civil- hogy civil emberek/magánszemélyek alkotják a szervezetet. Miféle választásról kéne ebben az esetben értekezni? Ez a felmérést készitő/készitettő!!! civil szervezet nemzetközi!!- ami annyit tesz, hogy a világ minden táján vannak helyi szervezetei-és tagjai, akik magánszemélyek, vagy ha úgy tetszik magánemberek. A felmérést hivatásos kérdezők -Ipsos!!- végezték, a cikkből szépen kiderül- magánszemélyek és helyi szervezetek megkérdezésével. Magánszemélyeket pl. arról, hogy hogyan érzik!!! ők saját maguk a kis életükben a jog uralmának érvényesülését-avagy jognak /jogszabályoknak hatását az életükben. Szóval nem vizelet mintát kértek a hivatásos kérdezők, és nem a kormányokat kérdezték, meg a pártokat- hanem az embereket. @reagens valamit nagyon benéztél, vagy el sem olvastad az irást- csak nyomod itt a most lett divatos szöveget, amit az új csatár terjeszt a jogállamiságról.Ami persze hülyeség, mert az nem egy homályos valami, hanem nagyonis kézzelfogható dolgokat takar- nevezetesen,és röviden a jogszabályok mennyire korlátozzák az egyéni szabadságjogokat- a hozzáférést a valós információkhoz,az oktatás szabadságát, a tudomány szabadságát, a művészet szabadságát- utalnék itt a legújabb agymenésre, Esterházy kitiltására az oktatásból-jó ha be nem tiltják a műveit. Ezek alapvető kellékei egy jogállamnak- és ami a legfontosabb" ha majd a jognak asztalánál...".Nem folytatom, mert az utóbbi időben egyre gyakrabban eszembe jutnak ezek a sorok,mert már sajnos itt tartunk.
reagens
@RonaGyuri: Persze nem válaszoltál! Jellemző!
RonaGyuri
@reagens: látom te tényleg @Shikari-vagy, vagy legalább akkora barom! =))
én válaszoltam csak te nagyon hülye vagy hozzá, hogy felfogd! =))
csak úgy....
@reagens: @Shikari: Gondolod,hogy a @RonaGyuri: is olyan naplopó,mint te és minden hibbantra van idelye? :) nyugodjmárle !
neked,különben sincs "szakmai kritériumod"! :) te csak egy fideszes hadovaláda...
Jozefina
És akkor még csodálkozik a qurmány, hogy Brüsselnek nem tetszik a nagyar jogállamiság helyzete??!!
reagens
@kereső: Amelyik szervezetet senki nem felügyeli, honnan lehet tudni, hogy a szakmaiságnak a nyomai egyáltalán léteznek benne? Azt mond, amit akar és azt alkalmazza, akit épp akar. Cipész vagy? Jó leszel elemzőnek! Ez az egyik. A másik:
Szóval úgy nyerik az információt, hogy megállítják az embert az utcán és megkérdezik. Milyen itt a szabadság Jani bácsi? Lajoskám! Szabad itt a művészet? Az érintettek válaszolnak és már kész is az eredmény. Nekem roppant tudományosnak tűnik.

Végül pedig az egzakt tudományt az képviseli, hogy áttekintve a magyar jogrendszert, összehasonlítják a pár évvel ezelőttivel és a többi országéval. Ez igen! Ekkora feladatot ellátni hiba nélkül olyan emberekkel, akiket úgy választanak ki, hogy "civilek" legyenek, tényleg óriási teljesítmény. Magam is meg vagyok róla győződve, hogy ilyen szakmaiság láttán megrezzenek a világ vezetői, nehogy leleplezzék őket!

Esetleg nem az lehet, hogy aki pénzeli ezeket a gitt egyleteket, előre meghatározza, milyen eredményt szeretne és a tudományosság látszatát keltve ezek a "független civilek" szállítják a megrendelt véleményt?
reagens
@RonaGyuri: Olvasd el, amit keresőnek válaszoltam. Nem ismételgetem magam! Azt kétlem, hogy megérted, de a lehetőség adott!
tudode
Még jó, hogy valamilyen módon értékelhető az ország ahhoz, képest, hogy 2012. január 1-je óta ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN egy SESEJ vajda megy szembe a forgalommal, a semmibe navigálva az országot!
.
Simicska megmondta, minél később SZABADUL FEL az ország, annál keservesebb lesz az országnak:
.
----- A TELEFONNÁL Simicska Lajos. Teljes interjú.
.
www.youtube.com/watch?v=meulv9I6-5g
.
Szép, rémeSS kilátás vár az utolSÓKKAL! Kész vádirat!
Csizmás Kond
Ezek olyan politikai megállapítások, mást mond wasington és mást moszkva ...és mindenki aki megszólal.
papa.49
Na de mint tudjuk nálunk a NEGATÍV CSÚCS IS POZITÍV a kontár kurmány olvastában lehet a csahosoknak örömködni én inkább nem teszem ezt !!!
kereső
@reagens: hamis reagens vagy te, nem a valót mutatod meg/ki.Az Ipsos, nem azt kérdezte- az emberi tapasztalatokra épitve szűrte le a következetéseit, amelyeket aztán továbbitott a megbizónak. Ne mond, hogy az emberi tapasztalat- az hülyeség, és valami hülye egzakt tudomány. Szerintem ez a legfontosabb- mert hiába mondja nekem az egészségügyi kormányzat, az orvosi kamara- hogy a magyar egészségügy világszinvonalú, ha nekem egészen más tapasztalataim vannak- és ellenkező előjelű tapasztalataim vannak a mindennapi életben. És hiába mondja az oktatási kormányzat, hogy szabad oktatás-és iskola választás van, ha én éppen az ellenkezőjét tapasztalom-és mindennap más jön szembe velem az utcán, mint amit mondanak.De nagyon eltértél, az eredeti témától. Értem én, hogy most az a divat!!!, hogy a joguralom, a jogállamiság valami homályos,és megfoghatatlan dolog a legújabb narrativa szerint- amit a csodacsatár terjeszt. Ismétled önmagad, de a felmérést nem civilek készitették, hanem hivatásosok- akiknek ez a szakmájuk. de te azért csak fújjad a magadét.
csak úgy....
@reagens: 12:51 tibim,belöled még sosem sült ki semmi jó,-na OK ...egyszer az a hirtelen szöke,butuska lánykád de azóta sem semmi...
lassan te azt hiszed magadról,hogy kötelezö olvasmány lettél? :)
reagens
@kereső: Látom érted! Nem sportszerű olyasmire hivatkozni, amit, ha innen nézek ilyen, ha onnan, akkor olyan. Ez csak hadoválás így mindenféle "civil" szervezet részéről. A CÖF-nek biztos más a véleménye. Hát ennyit a tudományosságról!
csak úgy....
@reagens: a CÖF nek az a véleménye,amit a szájukba rágnak...,fogadok,hogy te is CÖF ös vagy,tibim ! :)
szerinted egy civil szervezetnek,mint a cöffögök ,mi lenne a dolguk? pénzért a kormány seggét nyalni és ha úgy adódik,akkor tüntikézni a kormánynak és má megint pénzért! :) szerinted mit csinál a cöf,azon kívül,hogy pénzért tapsikol a fidesznek? semmit !
Nessy
@reagens: Na, ezt kérem a kormány és frakció szócséplőknek adresszálni! Ugyanis az olvasatukban itthon minden nagyon szép, minden nagyon jó, pártunk és kormányunk mindennel nagyon meg van elégedve!
Hogy a valóságban fele sem igaz, sőt néha az egész? Az őket cseppet sem zavarja!
csak úgy....
@reagens: meséld már el tibim,hogy miért is van az cöf és kik alapították ? :)
mióta "inkognítóban" beszész hülyeségeket,szerintem semmi sem változott az
agyi befogadó ,értelmezö és továbbító központod között ! :)
-lásd kivel van dolgod,mások már símán lebirkáztak volna...
kereső
@reagens: CÖF? Kezdjük azzal, hogy nem civil- hanem orbán farzsebéből kilőgó, elqurvult régi munkásőrök -és valaha kommunistának mondták magukat gyülekezete. Igy aztán , szabad , tapasztaláson alapuló vélleményük sincs- csak az, amit orbán zsebe sugall. Az meg nem igazán allapozza meg sem a tudományosságot, sem az egzakt tudományos megközelitést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.