A szekszárdi rendelőintézetben vártak sorukra a betegek augusztus 6-án, de volt ott egy bogyiszlói nő, akinek elege lett a sorban állásból. A 69 éves asszony végül ököllel ütötte meg az asszisztenst a rendelőben.

Egy 69 éves bogyiszlói asszony ellen indítottak büntetőeljárást a szekszárdi rendőrök közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt

- írja a police.hu.

A szekszárdi rendelőintézetben dolgozó asszisztensnő tett feljelentést 2019. augusztus 6-án a rendőrségen, mert röviddel azt megelőzően egy általuk kezelt beteg előzetes szóváltást követően őt a rendelőajtóban ököllel orron ütötte.

A 69 éves bogyiszlói nő azért támadt az asszisztensre, mert az egészségügyi dolgozó több alkalommal megkérte őt, hogy ne tolakodjon be az éppen soron következő beteg elé.

Az asszony ennek ellenére bement az orvosi rendelőbe, ahol többször felszólították, hogy várjon türelmesen a sorára.

A nő ezt nehezményezte, és kifelé menet egy alkalommal orron ütötte az asszisztenst.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták, majd a rendőrségre előállították a 69 éves bogyiszlói nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az asszony a bűncselekmény elkövetését tagadta.

Forrás: Index, police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az ököllel ütő nő jó erőben lehetett, úgy látszik, nem volt annyira beteg.
human
Legalább 3 órát várakoztam múltkor én is.
Cincinntatus
Azért támadt az asszisztensre, mert az egészségügyi dolgozó több alkalommal megkérte őt, hogy ne tolakodjon be az éppen soron következő beteg elé.
reagens
69 évesen, mint nyugdíjas, nem ért rá várni?
Aki így tud verekedni, az nem is lehet beteg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.