Nem vonult be büntetése letöltésére Porkoláb Zsolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) volt főtisztje, aki ellen elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja – írja a Magyar Nemzet.

Elfogatóparancsot adtak ki a budapesti rendőrség egykori főtisztje ellen

Porkolábot és Labanc Ferencet, a BRFK egykori főnyomozóját idén januárban befolyással üzérkedés és önbíráskodás kísérlete miatt három-három év szabadságvesztésre ítélték másodfokon. Porkoláb börtönbehívója június közepén érkezett meg, a volt főtiszt azonban megszökött, a fejvadászok szerint azonban előbb-utóbb fel kell bukkannia, miután súlyos cukorbeteg, és gyógyszerekre van szüksége a folyamatos kezeléshez. A szintén három évre ítélt Labanc Ferenc volt főnyomozó felülvizsgálati kérelmének elbírálására és a börtönbehívóra vár. Labanc a lapnak elmondta, be fog vonulni és megkezdi a büntetése letöltését.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A jelenlegiek mikor fognak bevonulni???!!!
jesz
ajaj...hacsak meg nem veszi a nehézfiúkat, bizony küzdelmes élete lesz...persze a példás viselkedés, a szorgalmas munkavégzés harmadolást hozhat...ha ki nem basznak vele a többiek...viszont a védelmi-pénz csodákat tesz.

lehet, hogy felmérte az esélyeit, annak fényében tiplizett. persze, ha megcsípik, még baráti alapon is hozzácsapnak pár hónapot...egy életen át bújkálnia kell, az pedig kivitelezhetetlen...

a fene tudja, de átérzem a félelmét..
Eriksson
Legjobban egy főrendőrnek kell tudnia, hogy a sitkó elleni menekülés lehetetlen. Valszeg még neki is.
Eladott Ország
Ma ilyen rendőrség miatt jobban megéri bűnözőnek lenni, mint becsületes, esetleg törvénytisztelő állampolgárnak lenni.
Mindezt köszönjük Olajszőkítő Sanyának, dicső kormányunknak, ennek a velejéig romlott korrupt bagázsnak. Vagy amikor egy kirakat betörésnél a rendőrök megpakolták az autójukat és utána hívták ki a helyszínelőket. A szoci rendszerben is meg volt ez, de a fidesz ebben is jobban teljesít. Mi van? Nem adták le a részesedést?! Van aki mást várt Pintér alatt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.