Szombaton kora este életét vesztette L.L. Junior hároméves kisfia. Dávidot Zuglóban gázolta halálra egy feltehetően vétlen sofőr. A Bors megtalálta a 76 éves férfit, aki megtörten fogadta otthonában munkatársunkat.

Összeomlott a nagyapa, aki halálra gázolta L. L. Junior kisfiát

A bulvárlap részletesen ismertette a tragédia körülményeit. A Bors úgy tudja, hogy az édesanya gyermekeivel kézen fogva sétált, de Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és kiszaladt a zebrára.

A jelzőlámpa pirosan világított, így az arra érkező autósok szabad utat kaptak. Az első jármú, egy ezüstszínű Opel sofőrje elgázolta a hároméves kisfiút, akit az ütközés több méter magasan, közel 15 méterre repített.

A szemtanúk a hatalmas csattanásra, és az édesanya sikolyára lettek figyelmesek.

A beszámolók szerint a rendezvényen készenlétben lévő mentősök és a rendőrök azonnal a baleset helyszínére siettek. A kisfiú az ütközés következtében olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy azonnal életét vesztette. A Bors szerint közel egy órán át próbálták újraéleszteni Dávidkát, ám minden próbálkozás hiábavaló volt.

A család mérhetetlen gyászában és fájdalmában nemcsak Junior szerettei, barátai, pályatársai és rajongói osztoznak, hanem az a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a balesetet okozta.

A vélhetően vétlen gázoló megrendülten, otthonában fogadta a bulvárlap munkatársait, noha a lelki tehertől, pokoli fájdalomtól még a szavakat is alig találta. Tamást marcangolja a lelkiismerete, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett. Ez utóbbit a rendőrség hivatalosan megerősítette, közölve lapunkkal, hogy nem merült fel ittas vezetés gyanúja. Megbocsátani azonban nem tud magának, összeomolva gyászol a feleségével, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű tragédiát.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
.
Azt írja a firkász:

..."a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a balesetet okozta."...

Nem a 76 éves nyugdíjas okozta a balesetet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
24.hu/belfold/2019/09/02/ll-junior-kisfia-gazolas-szemtanuk-tettes/ -- Minden szülő felelőssége egy gyereknek a nevelése , tanítása és az életre való felkészítése !
magyarbakancs
Senki felett nem itélkezve.
Ezek a mai gyerekek nagy töbsége idióta nevelni nem lehet.
Az állandó rohangálás a legkedvesebb játékuk.Nem fogadszót senkie.
Látom nap mint nap.
Nem tudnak leülni játszani, a szülő nyomkodja a telefonját ,csak a csetelés ezerel.
jesz
.
Azt írja a firkász:

..."a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a balesetet okozta."...

Nem a 76 éves nyugdíjas okozta a balesetet.
laja70
@magyarbakancs: Nagyon sok az öntörvényű, neveletlen gyerek, akikket pórázon és szájkosárral lehet az utcára engedni. Milyen felnőtt válik az ilyenekből???!!!
Foxley
@jesz: De az ütõtte el mègis mit kell itt magyarázni? Egy rèszvètem v sajnálom nem elèg? Leesne a trollkorona a fejetekrõl egyszer az èletben normálisan viselkedni?
KisGenyo2
@laja70: Látod, az ilyenből semmilyen... :-(
picike1
az észlelése a bajnak és a megoldási idő reakció szerintem a koránál fogva tul lassu lehetett az vezet ide . ugyanezt a feladványt egy fiatal sofőr gyors reflexel hirtelen és egy határozott mozdulattal biztosan kivédte volna ütközésig és lelassult volna korábban. 76 év öreg ez a nagy baj !amikor másodpercek töredéke alatt kell változtatni és eredményt elérni az öregek erre nem képesek !lassuak rá!!
picike1
@laja70: nem a gyerek és nem az anya az hanem
oka hanem a az öreg sofőr hiba van!
Málna
@picike1: Szerintem meg az vezetett ide, hogy a kicsi kiszaladt az útra. És mivel fogalmunk sincs róla, hogy egy fiatalabb sofőr esetén mi történt volna, nincs értelme erről beszélni.
picike1
@Málna: de nagyon van értelme mert már volt szó arról máskor is hogy az idősektl el kéne venni a jogositványt mondjuk 75 után .és nem vezessenek pihenjenek.
moareka
@picike1: Málnának van igaza, ja és nem kell minden idős embert hülyének gondolni, lehet, hogy a 35 éves "reflexe" sem tudta volna elkerülni a bajt...Majd, ha 76 évet meg tetszik érni, el lehet ezen gondolkozni...
ittott
@picike1: mega hülye anyádé, hogy így nevelt. 68
picike1
@ittott: ha van anyád akkor a tiedé "mega hülye anyádé, hogy így nevelt. 68 "
Málna
@picike1: Lehet erről beszélni, vitatkozni úgy általában, de ebben a konkrét esetben értelmetlen lenne, hiszen nem a sofőr okozta a balesetet, nem ő hibázott.
picike1
@Málna: most szándékosan nem irok már semmit se
jancsipapa
@picike1: Szerencsére nem a te "nagyon egyszerű eszed " alapján dőlnek el a dolgok...
picike1
@jancsipapa: te csak egy senki se vagy abból is az utólsó
verőce21
Kár ezért a neveletlen, öntörvényű reménységért. Pedig annyi elevenség volt benne, mint három süldő cigány leányban.
laja70
@picike1: Nomen est omen. Picike ész!!! Ha egy gyerek eléd rohan, szabad jelzésnél, inkább 5 kocsit összetörsz, hogy kikerüld???!!! Védhetetlen volt a baleset, akárhány éves a sofőr!!! Én 1965 óta vezetek rendszeresen baleset mentesen a mai napig!!! Volt pofázni???!!!
picike1
@laja70: jól matematikáztál Kb . annyit de az életmentésért megéri nem vagy csak a tiednél kéne összetörni ennyi kocsit
picike1
messzirŐl látszik a zebra és a mozgás is ott nem hiszem el hogy nem látta?
bencemacska
@picike1: ma, 19:51
És hányan voltak - teljesen vétlenek - az általad összetörésre ítélt kocsikban?!
F_Viktor
@verőce21: Vergőce, nem figyeled eléggé a főnököd szavait, rezsi sziszi megmondta, hogy a roma gyerek is magyar purdé...
Vagy fordítva? A lényeg, hogy a ti kutyátok kölyke!
picike1
@bencemacska: NEM ÉN MONDTAM OLVASSÁL VISSZAFELÉ
földlakó
@picike1: A jogsi léte vagy nem léte nem korhoz, hanem az illető egészségi állapotához van kötve! Azért remélem tőled el fogják majd venni a 75. szülinapodon.
picike1
@földlakó: hidd el addigra gyagya ugyis
verőce21
@F_Viktor: (21:19) És te milyen purdé? Vagy rasszista majom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.