Elismerte Papp László, Debrecen fideszes polgármestere, hogy kisebbik gyermekét a közel hárommillió forintos éves tandíjat szedő Debreceni Nemzetközi Iskolába járatja.

Debrecen polgármestere rendületlen hisz a közoktatásban, gyermekét mégis a hárommiliós tandíjat szedő iskolába íratta be

A civishir.hu nevű helyi portálnak nyilatkozva a polgármester bagatellizálni próbálta a Népszava korábbi információját, a cikk ugyanis azzal indít: a Népszava szenzációként tálalta a hírt, amiről már a „fél város tudott”.

Ehhez képest a lap ezzel kapcsolatos kérdésére a városháza nem válaszolt, arra hivatkozva, hogy polgármester gyermekének taníttatása nem közügy.

A polgármester a helyi médiában leszögezte, hogy ő maga rendületlenül hisz a debreceni közoktatás sikerében, de ugyanígy hisz a nemzetközi iskoláéban is, másképp nem támogatta volna teljes mellszélességgel annak létrehozását.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI/Balázs Attila

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Csinálják össze magukat a debreceniek, hogy ilyen (Kósa, Papp) polgármestereket szavaznak meg ciklusokon keresztűl!
Macskaszem
Én meg rendületlenül hiszek a fideszben, de attól az ellenzékre szavazok. Ugye milyen hihető?
kereső
Ilyen-és hozzá hasonló település vezetők kellenek. Mostanában nem hallok hireket, eredményeket a valamikori nagyon jó hirű,és eredményeket produkáló Tóth Árpád gimnáziumról.
A szarházi polgármester - aki az ország adófizetőinek pénzén felépitett hiper-szuper milliós tandijjas iskolába járatja a gyermekét- az adófizetők pénzén. Hipp-hipp-hurrá!
Mielőtt valakik azt mondanák.hogy irigykedem- nem!.Pelháboritónak tartom, hogy közpénzen felépitett super iskola a fidesses politikusok, és közpénzen kistafirozott ujgazdagok gyerekeinek biztosit magas szinvonalú oktatási körülményeket, és akiknek a pénzéből épült ,azok gyermekei meg el vannak zárva a lehetőségtől IS!
jesz
Egy rosszindulatú merengés...biztos, hogy a gyermekét részrehajlás nélkül osztályozzák? Mert három millióért a szülő elvárja, hogy a gyerek minőségi oktatást kapjon. ( és minőségi érdemjegyet )

Persze ez csak tűnődés...nem is lehet igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.