Orbán Viktor szerint a kormány elmozdítása és új választások kiírása érdekében kellene összefogni, és ebben számít az SZDSZ támogatására is. A Fidesz elnöke így válaszolt csütörtökön Fodor Gábor liberális pártelnöknek, aki korábban pártok közötti megállapodást javasolt Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek küldött levelében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
@Hoppare: viszont ez akár eredményes harc is lehet. végre nem csak azt hangoztatják egész nap, h "mi, liberálisok", hanem vmi médiaképeset csinálnak. ha. :)
asim
Bizony a redszerváltás tőkés támogatói benyújtják a "számlát" .Az MSZP-ét támogatók simogatják tenyerüket,de a FIDESZ-t támogatók tartják markukat és bizony nincs mit bele tenni.Nekik,mindenkit meg kell keresni-mindegy milyen jelszóval- a hatalom megnyerésének érdekében.Tudni illik pedig mindenkinek a kommunisták nélkül hazánk nem fog a fejlődés útjára lépni.Ők senkinek nincsenek elkötelezve.
nanena
@asim: Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!
A föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!
Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.
menasagh
Inkább össze kellene fogózkodjanak....:)
asim
Remélem a Jó Isten beszél belőled nanena!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.