Egy levélben most kétszer is elnézést kért az adatvédelmi hatóság elnöke az érintett Erőss Gábortól. Másfél év telt el azóta, hogy kiderült, Kocsis Máté belelát az ellenzék fejébe, és az adatvédelmi hatóság még mindig nem tett semmit az ügyben. Tavaly februárban ugyanis Kocsis - aki akkor még józsefvárosi polgármester volt - egy VIII. kerületi testületi ülésen azzal állt elő érvek helyett, hogy az ellenzéki Erőss Gábor "nem normális", továbbá átfogó pszichológiai elemzést készíttetett róla.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kocsis ocsmánysága egy dolog,

az igazi elgondolkodtató az, ahogy Attika ezt IS intézte

Lehet, hogy akadnak olyanok, akik NAIH elnökének tevékenységét nem sorolják a legrosszabbak közé, pedig valójában semmiben sem különbözik a többi ócska pártkatonától. Esetünkben akár Polt-ot is emlegethetnénk. Mármint, a hogyan kell elmismásolni ártunk és qurmányunk pribékjeinek bűntetteit.
A Népszava számol be róla, hogyan sumákolták el – és még most is azt teszik, hisz másfél év után is csak ígérik, hogy most már tényleg foglalkoznak az üggyel – Kocsis Matyenkó nyilvánvalóan durva törvénysértését! =))
papa.49
Nekünk még írás se kell hogy tudjuk a málékislány egy nagyra nőtt TETŰ !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.