Protestáns gálaesten lépett fel Gulyás, nem sokkal a borkais ügyek után. Szerinte megint támadnak minket. Ráadásul azok is kritizálhatják a képmutatást, akik nem is keresztények.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
gulyas gergely a futyisz beszelo hulyeje - kovacs zoltan mar nemcsak a sajat pofajat, de a fidesz baromsagokat sem birja vallalni a nep elott - igaza van, jojjenek az ujonnan feltorekvok. Azert ugyanolyan szonten fognak emlekezni gulyas es kovacs nevere es szemelyere is, ha eljon az elszamoltatas ideje. Ahogy Karacsony Gergely mondta: o MINDEN budapesti polgarmestere akar lenni, azoke is, akik NEM o"ra, es nem az ellenzekre szavaztak - mig a futyisz mar most kulonbseget ohajt tenni az "allitolagos" koroszteny (tehat fideszes) es az ateistak kozott (nyugi, ok vannak tobbsegben), mert aki ateista, az vagy komcsi volt, vagy a vallasat titkolo zsido, es mint ilyenek, egyaltalan nem kivanatos szemelyek a fideszes politika szamara...
Hat, gulyaskam, a nyomaba sem lephetsz a nevrokonodnak, aki egymas utan rantja le a leplet a fideszes macinaciokrol, 30 evre visszamenoleg.
En inkabb nezem Gulyas Marton es a Partizan szuper leleplezo videoit, mint a te agyament hazugsagaidat.
RonaGyuri
@karma1: pedig -persze csak a környezet teszi - ő a visszafogottabb értelmesebben viselkedni és beszélni igyekvők egyike volt, de most már egyre elvadultabb!! =))
Aki Én
Viszont azok követik el, akik kereszténynek hazudják magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.