A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen Kövér László kedden arról beszélt, hogy szerinte Nagy Blankát a baloldaliak a középiskolából rángatták ki, hogy hülyét csináljanak belelőle.

Nagy Blanka beolvasott Kövér Lászlónak
Fotó: Facebook/DK

A diáklány a hvg.hu-nak elküldött nyílt levélben válaszolt a házalnöknek. 

Nagy Blanka a levélben azt írja, neki és kortársainak pont az ellen kell fellépniük, amit ma a Fidesz képvisel, mert azt érzik, hogy megkeserítik a jövőjüket, ellehetetlenítik őket azáltal, hogy "lopnak, csalnak, hazudnak." 

Kizárják a generációmat azokból a döntésekből, amik minket érintenek igazán. Ellopják a pénzt, amit a jövőnkbe tudnánk fektetni. Romba döntik az oktatási rendszert, az egészségügyi rendszert pusztán azért, hogy valahol a világban bulizhassanak egy nagyot. Az én generációm nyugdíjról nem is mer álmodni, és rengetegen kilátástalannak találják a helyzetük

- írja Nagy Blanka.

Nem Fidesz-ellenes vagyok, hanem rezsimellenes. Ha bármelyik más párt csinálná azt az undorító aljasságot, amit maguk itt művelnek, akkor azt az adott pártot is ugyanúgy megvetném. Nem a személyekkel van a bajom, hanem a személytelenséggel. Azzal, hogy maguk mindenben a lopási lehetőséget látják. A munkájukkal van a bajom. Azzal, hogy valami a triplájából készül el, mégis silányabb a minősége. Azzal van a bajom, hogy kihagynak minket a jövőnkből

- fogalmaz a diáklány, majd felszólítja Kövért és társait: hagyjanak fel a politikával, mert az ő idejük már lejárt.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nagyon igaza van, több ilyen "kis" Nagy Blanka kellene, mert ezt a rohadt bandát egy erős összetartó ifjúság tudja csak elzavarni a búbánatos p*csába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fantomasz
Igaza van a kiscsajnak ! Lejártak ,lopnak ,hazudnak ,csalnak ,jövőt rombolnak ,nyugdíj nyema , jövőkép nyema .
Ennyi !
Október 13 . gyerekek , szép lassan lehet csomagolni ,hazahúzni a falvakba ahonnan előszivárogtatok .
lampa laz
Nagyon igaza van, több ilyen "kis" Nagy Blanka kellene, mert ezt a rohadt bandát egy erős összetartó ifjúság tudja csak elzavarni a búbánatos p*csába.
kokopelli
...azzal kérdeznek a kérdésre vissza,hogy "a Gyurcsánynál meg mi volt," Nem azért kerültek hatalomra,
hogy jobb legyen? Amennyiben ugyanaz a ß@r van,de a lenyúlásokkal megdrágulva,akkor ne kérdezzenek!
Csinálják jobban!Azt hitték,hogy a hivatallal az eszük is megjön? A százéves közmondás már elavult:"..ha Is-
ten hivatalt adott,úgy észt is ad hozzá!"
adrenalink
Hűha! Gondolom Kövérék azóta serényen fogalmazzák a lemondólevelüket... :-)))
Javaslom, 18 évesen inkább tanulj, mert bunkó voltál, oszt az is maradsz!
jesz
@adrenalink: állítása szerint felvették valamelyik egyetem jogi karára, tehát jogtudor szeretne lenni...Orbánék bajban lesznek, ha a csaj neve elé odabigyesztik a dr-t. Nem fog kegyelmezni nekik.

...csakhát azt még nem tudja, hogy hat év az hat év...bizony megizzasztják...
adrenalink
@jesz: Én az Orbán helyében legalább 10 évig nem nyugtalankodnék miatta:-) Előbb még bojtárkodik, aztán szakvizsgázik...
Borsodi
Sok hozzád hasonló fiatal kellene ebben az elfajzott országba, én nagyra becsülöm azokat akik kimerik mondani az igazukat még annak ellenére is,hogy ezek a mocskok bosszút esküdve támadnak.A jövőtök olyan lesz amilyenre formáljátok magatoknak.Ahhoz ezeket el kell zavarnotok minél előbb.
SystemError
Remélem most is hozza fidesz és a bércsicska szekció az elvárt színvonalat, ami újabb százalékokat jelent a már így is gyanúsan jó pártszimpátiáknál.

Az a jó a fideszben, hogy innentől csak magukat kell adni... Vége az illúzióknak, nem működik, ami eddig és szerencsére a buzis dörgölödzést sem kajálják már be.

A vén Kövér patkány meg nem tanult a rosszulétéből, pedig figyelmeztetés volt, ha valóban kereszténynek tarzta magát. De mint tudjuk ez a legutolsó a vén házmesternél.
Aki Én
Jól indul a kiscsaj. Remélem nem fajzik el mint a nemzeti geci.
SystemError
@Aki Én: Mindjárt megjelennek a nőverő náci Zsótit férfi példaképként imádó csicskák is. Ettől a bátor kislánytól rettegnek. Úgy általában a kislányoktól nem vetted észre?:)
reagens
@SystemError: Senki semmit nem fog jelentgetni hiszen ismerős vagy a magyargyűlölők között buzikám. Várnak a meleg bulin és mi csak segítünk neked ebben a nagy anális szerelemben. Hagyjuk hogy összeverődjetek és ott majd szórakoztatunk benneteket. :-))))))
Nektek csak mosolyognotok kell.:-)))))))))))
Nagyon várom már hogy viccelődjünk! :-))))))
SystemError
@reagens: Hol volt, hol nem volt egy nagyon nagyon kicsi farkú senki, akinek csak a fenyegetőzés jelentette azt a hatalmat, amit a saját képességei miatt soha nem érdemelt ki a közvetlen közösségétől...:))))))
csak úgy....
@reagens: téged tibi,unalmába csináhatott az apád,talán ettü lettél te is ,ennyire unalmas...
justhpeter
Nyugodtan lehet mondani, hogy Blanka ilyen, megy olyan, de ettől még tény, hogy Kövér és a többi primitív jószág nem csak a gyermekeink, hanem az unokáink jövőjét is ellopták.
reagens
@SystemError: Nem fenyegetőzök csak megállapítok dolgokat. Sajnos genetikusan képtelen vagy a gondolkodásra de majd ezt is megoldjuk. Nagy buli lesz. :-)))))))
1magyar
Sok mindenben van igaza, de ha a kebabos és fajtársai megerőszakolják ne sírdogáljon, egyébként meg kérdezze meg Bajnait mennyit lopott el az emberek életéből a nyugdíjkorhatár emelésével.
Ami nem menti fel a fideszes kormányt sem, mert semmit nem tesznek ellene.
Csizmás Kond
Ezt a szöveget is úgy adták a szájába. ...pl a nyugdíj..ahhoz sokkal többet kéne dolgozni, mintsem hordószónokolni...mert így az ő generációjának a nyugdíját el sem lehetne lopni.
nevemnick
@Csizmás Kond: ,,az ő generációjának a nyugdíját el sem lehetne lopni."
Na végre valaki beismeri a bandátokból, hogy a kedvenc getzi társaságotok lopja a nyugdíjat...
Csizmás Kond
@nevemnick: ...szerintem fogalmad sincs mi a nyugdíj és az hogyan keletkezik...
SystemError
@reagens: Ne is fenyegetőzz, mert még a végén megint bundát kell válnia a kisfiúnak..:))) Szegény kisgyerek mondanám, hogy rángass meg egy nőt, hogy "férfinak" érezhesd magad, ha már itt sehol semmi..:) de hát a nők messziről kerülik az ilyen komolytalan, hormonzavaros kisfiúkat. .
nevemnick
@Csizmás Kond: (08:01) ja mindenki hülye csak te nem... szerencsére én csak borravalónak tartom, mert még röhögve megélünk a hátralévő éveimben a bankszámlámon lévő adózott jövedelmemből, amit az összesen negyvennyolc évnyi munka alatt ,,apránként" félretettem.
reagens
@SystemError: Ne mi mondjuk meg, hogy minek érezd magad! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mi csak annak nézünk, ami vagy! :-)
nevemnick
@Csizmás Kond: ha az ember olyan munkát végez, amit szeret, a főállása is az, és a másodállása/vállalkozása is, amit még jelenleg is működik, akkor nem nehéz.
Csizmás Kond
@nevemnick: ...hazudni lehet, szabad is viszont olyant és akkorát kell lódítani amit maga a hazudó is elhinne...
Amúgy főállás meg egyebek. Folyton a nyomorúságot siratod és most egyből halmozott munkaviszonyod lett...
Arra is oda kell figyelni, hogy nem mindenki szenilis...
nevemnick
@Csizmás Kond: a folyton nyomorúságot, nem a saját érdekemben hangsúlyozom. Ebben különbözünk! A másik, hogy megnyugodj: olyan állami cégnél dolgoztam főállásban, ahol kötetlen munkaidőben végeztem a feladatomat itthon, és az utóbbi több mint két évtizede a két szomszédos országban is, mellette hasonló feladattal foglalkoztam másodállásban, és most is vállalkozásban. Ha megnyugtat, elárulom: környezet és természetvédelem.
Csizmás Kond
@nevemnick: ..ne fáraszd magad...úgy sem hiszem...mint már mondtam ismerlek, semmi értelme hazugságba keveredned...
Amúgy ... halmozott munkaviszony...az nem növeli a munkaidőt csak a fizetést...és hogy megértsd. ha te tíz évet három munkahelyen dolgozol akkor is csak tíz év munkaviszonyod lesz ..csak a befizetett összeg meg az utána járó járadék változik.
...ez is mutatja hogy nem értesz hozzá ...
Csizmás Kond
@nevemnick: ...idézz mit írtam butaságot ?
Jozefina
Az ifjúságnak már régen fel kellett volna ébrednie és közös erővel, összetartással kiállniuk a saját jövőjükért!!! A baj, hogy messze nincs bennük a jövő iránti vágy, közönbösek, nem törődnek saját sorsukkal!!!
nevemnick
@Csizmás Kond: 2016. 02. hótól nyugger,45 év. Azóta is dolgozom.
Na szevasz.
SystemError
@reagens: Reklám szövegeket kellene írnod baszki. Meg ott jól jönne a gerinctelenséged is!
SystemError
@durbincs: Pont olyan működésed, mint aki csak a posztokat akarná generálni... Mindig ez a sok megszólítás, aztán sehol semmi. Mint egy toporgó buzi a gőzben!
SystemError
@durbincs: Jaj Durbi nincs ssl az oldalon..:)
jesz
@adrenalink: ott a pont (lehet, hogy így lesz...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.