Szinte biztosra vehető, hogy új, még az idei költségvetést érintő gazdaságpolitikai lépéseket tesz a kormány. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy erre milyen mozgástere van a büdzsében. Ahogy közeledünk az év végéhez és érkezik egyre több kellemetlen jelzés a nyugat-európai gazdaságok felől, úgy válik egyre biztosabbá, hogy a kormány még az idén lépni fog a gazdaság ösztönzése érdekében. Orbán Viktor ezzel kapcsolatban már nyáron kinyitotta az ajtót, több gazdaságvédelmi akciótervet lengetett be, legutóbb pedig már a családtámogatási program kibővítéséről is szót ejtett. Arra, hogy miért lehet ennyire magabiztos a kormány az idei költségvetést illetően, két adatsort tudunk felhozni szemléltetésként. Az egyik a pénzforgalmi egyenleg első kilenc havi alakulása. Szeptember végéig ugyanis 303,6 milliárd forintos mínuszt halmozott fel a büdzsé, és az év végéig (az elfogadott törvény szerint) ez közel 1000 milliárd forintig mehetne fel. Vagyis elméletileg az utolsó 3 hónapban majdnem 700...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Dugig vannak a válság, az EU támogatása után pénzel, de mindent ellopnak, elcsesznek, mert béna, ország kormányzáshoz nem értenek- Orbán nem kormányoz, csak lop a maga, meg az őt pénzért támogatók számára.
Le kell váltani ezeket, és vagyonelkobzás terhe mellett letöltendő börtönbüntetésre ítélni..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@CsipkeRózsa: Dr ezt a maradékot sem értelmes dolgokra fogja költeni Még ebből is kell neki!!
RonaGyuri
Honnan máshonnan? TŐLÜNK LOPJÁK EL!!! =))
tudode
Őfélesége főkönyvelője a 22020-as költségvetési tervjavaslattal kapcsolatos vitaindítójában mintha Paks2, és a kinai selyemút kölcsöne a Stanci néni unokáját terhelné - feljegyeztem
.
--- kiadási.. főösszeg. 21.793
--- bevételi főösszeg. 21.426
--- HIÁNY,,,,,,,,,,,,,,,,,...369 milliárd forint
.
A vita során a parlament egyik legértelmesebb képviselője, Varga-dam Andrea elemzésében
.
---- A miniszterelnökség, és társult kapcsolata részére ... 1.230
---- Az önkormányzatokra ...808
---- Az EMMI feladatkörébe tartozó alágazatokra ...3.372 milliárd forint 2020-ra a terv cél, azaz 2,7-szerese a három miniszterelnökség vízfejéhez viszonyítva.
.
A főkönyvelő szerint ezzel együtt
.
--- A 2020-as költségvetés a családokról és a gazdasági eredmények megvédéséről szól
.
www.youtube.com/watch?v=Imw-Eux1aWw
.
Tehát úgy megvédik az országot, államháztartási ismeretem nélkül is, hogy belegebed a piros pacsis bá' kezelésében!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.