Nyolc év alatt megduplázódott a kormányzati vízfej létszáma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,2010-ben még a plebejus és puritán kormányzás jelszavával kezdte meg a kormányzást a Fidesz, de a ciklus során az olcsóbb állam ígérete megbukott. A "luxuskormányzás helyett valóban az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejus kormányzás" eszméje nem igazán jött össze. A ciklus során folyamatosan bővült a kormányzati struktúra"
,,Egy másik ígéret, a "teljes telefon-, bútor-, gépkocsivásárlás és -csere stop, leállítás a közszférában" is elbukott. A Blikk összesítette, hogy a 2010-ben meghirdetett eszközbeszerzési stop ellenére mennyit költöttek a minisztériumok többek között autókra, telefonokra, bútorokra. Összesen 163 milliárdot költöttek 4 év alatt ezekre a minisztériumokban."
,,Balog Zoltán: Erre a kormányra kimondottan jellemző a puritánság"

444.hu/2016/10/10/balog-zoltan-erre-a-kormanyra-kimondottan-jellemzo-a-puritansag
Clavigo
Sok szarfaszú megélhetési nyalonc,.sógor,koma..stb.
solidedge
Csak így tudták teljesíteni az országban a teljes foglalkoztatottságot.
Jozefina
Már 2010-ben sem mondott igazat:
"Összehasonlításul: 2010 decemberében a tárcák elődjeinél még csak 6358-an dolgoztak, vagyis a növekedés 93 százalékos. A létszám tehát annak ellenére duplázódott, hogy a második és a harmadik Orbán-kormány is folyamatosan az olcsó, ám erős állam melletti elköteleződését hangoztatta."
Nessy
Mit vagyunk meglepve! Ez az unortodox olcsóbb ,puritánabb, kevesebb dolgozót fogalakoztató kormányzat! Ha meg valaki nem Orbánnak, hanem a tényeknek hisz, az tévedésben lévő bevándorláspárti Soros bérenc!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.