Saját kérésére kizárta a zuglói sportcentrum ügyében folytatott nyomozásból a budapesti rendőrfőkapitányt, valamint a BRFK-t az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), az eljárás lefolytatására pedig a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot jelölték ki –derült ki a PestiSrácok.hu által megszerzett rendőrségi határozatból. A kizárás oka, hogy a fővárosi rendőrkapitány beosztásából adódóan napi munkakapcsolatban van az új főpolgármesterrel, Karácsony Gergellyel, aki adott esetben a nyomozás célkeresztjébe kerülhet. Karácsony korábban portálunknak úgy fogalmazott, hogy nem követett el bűncselekményt. Az ügy előzménye, hogy Tényi István idén nyáron feljelentést tett a Fővárosi Főügyészségen annak a – kiszivárgott – levélnek a tartalma alapján, amelyben több százmillió forintos irreális követelésről és pénzmozgásról tettek említést Karácsony Gergely volt zuglói polgármester hivatala és a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft. között. A feljelentés szerint a tavalyi év során a...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem Karácsony érintettsége miatt került a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysághoz az eljárás lefolytatása, hanem a BRFK elfogultsága miatt. Ez így szokás.
Sámannus
Putyin eftársnak kell Budapest ezért polt petya alatt tüzet raknak. Nem mintha ellenállna, de kell a tolvajtempóhoz ez is
Nessy
Hamar elkezdte pártunk és kormányunk a sárdobálást! Aztán majd évek múlva kiderúl, hogy egy szó sem igaz belőle. Ezt már jó párszor előadta ez a nagyon tisztességes, nagyon demokrata, nagyon keresztény kormányunk! Erre kell Polt Péter hosszabbítása!
A rendőrség meg a mindenkori hatalom erőszak szervezete. Az ÁSZ és a NAV "keresi meg az okot " mindkettőjük színrelépéséhez!
Jozefina
Idétlen srácok!!! Ezen élveztek, hogy hülyeségeket irogattok??!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.