Egy férfi elmondta: nehezen értik, miért küld a magyar kormány Orbán Viktor levelével együtt ilyen utalványt azoknak, akiknek ez hasztalan. A képviselőnek levelet küldő amerikai magyar férfi a portállal közölte: „körülbelül két héttel ezelőtt voltunk Torontóban, Kanadában, korábban ott éltünk 21 évig, onnan költöztünk Kaliforniába. Rokonokat látogattunk és találkoztunk egy ma már 93 éves magyar hölggyel is, aki a kezembe nyomott egy levelet, hogy nézzem már meg, mi van benne. Mert már el sem tudta olvasni. Amikor megtudta, mi van benne, meglepődött.” Steve hozzátette: „nem lehet ezt itt semmire sem használni, kukába kerülne, ezért úgy döntöttem, a közösségi oldalakon, a magyar újságba hirdetést adok fel, hogy akinek ilyen utalványa van, az küldje el nekem, én pedig továbbítom Magyarországra, ott jobb helye van.” Azt is megemlítette: nehezen értik, miért küld a magyar kormány Orbán Viktor levelével együtt ilyen utalványt azoknak, akiknek ez hasztalan. Király József azt mondta...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért küldtük ki oda, hiszen tudhatta a kiküldő, hogy semmit sem ér?! A hasznot persze az illetékesek megkapták ezekre az utalványokra is, közpénzből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Sokba kerül a diaszpóra. könnyű őket átverni, mert a külképviseletek szívesen szórják azoknak a pénzt akik nincsenek rászorulva, vagy reklámozzák a kormányt.
Sámannus
Olyan ez mint amikor Amerikából segélyt küldtek a rokonoknak, de kifosztották a csomagokat. Éppen csak fordítva történik a dolog.A politikai haszonszerzők bennünket lopnak meg, és kint szórják el, hogy folytathassák az ámokfutásukat.
Csizmás Kond
@Mirabilis: Úgy látszik te a bocskornál is butább vagy..
Csizmás Kond
@Mirabilis: Az, hogy én ki vagyok nem számít, itt csak néhányatokat idegesít aki a béka segge alatti műveltségetekkel csak így tudtok társalogni ha valakit lerománoztok vagy letózoztok, holott az ilyen viselkedés szintén arra vall, hogy az ilyen nem magyar hanem cigány ...sajnállak de ha te az ilyen modorral magyarnak vallod magad engem nevezhetsz bárminek csak ne veled egnemzetíságűnek.
Jozefina
Ezt a sok baromságot, amivel apránként hülyítik a nyugdíjasokat egyszerűbb lenn beépíteni a nyugdíjukba. Mindenki jobban járna!!!
vacsi
@Jozefina: Először én is így gondoltam, de most már az a véleményem, hogy nagyon okosan tették - még ha a megvalósítás bonyolultra is sikerült. A kormány célja nyilván az volt, hogy ez a pénz az áram- és gázszolgáltatókhoz folyjon be. Ha a nyugdíjakat növelik meg, akkor meg bármire elkölthetik, esetleg a számlák kifizetése marad el. A cél nyilván nem az volt, hogy a Tescoba vigyék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.