– Minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál nagyobb veszélybe kerül a minőség. Olvastál te már valódi cikket a 888-on? – erről is beszélt Bödőcs Tibor a 24.hu-nak adott interjújában. A humorista szerint “lehetne sorolni a túltámogatott területek gyümölcseit, a NER tévéműsorait, Lőrincet és az innovációt, vagy épp a magyar foci színvonalát”. Bödőcs Tibor kitér arra a videóra is, ami pénteken reggel a Puskás Aréna megnyitójának apropójából került fel Orbán Viktor Facebook oldalára. – Azt, hogy csinálnak egy kisfilmet, amin a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt mar tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük, nem nekem – fogalmazott. A humorista elárulta azt is, hogy előfordult olyan, amikor politikai okokból nem tudott fellépni, mégpedig Baján. – Úgyhogy most megnéztem az önkormányzati választás után azonnal, mi van Baján. Most megyek oda is – mondta.

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Bödőcs Tibor milyen találóan állapítja meg a lényeget, már a cím mondatában is.
cikicakk55
Attól,hogy humorista,még nagyon is komolyan lehet venni amit mond. Jó lene ha a sok agy mosott Fideszes elgondolkozna az utóbbi hónapok hatalmas változásain.A polgármester és képviselő választási bukta a Fidesz részéről nem a kezdete a Fidesz belső rohadásának. Egyre több olyan ember lép ki a Fideszből,akiknek a gyomra már nem tudja bevenni a 2018-as választások óta eltelt idő rengeteg durva most már a legkevésbé sem titkolt korrupcióit,a túlárazásokat,Orbán leépülését agyilag.Kövér Házmester mocskos dumáját, és úgy összességében a Fidesz által művelt és lassan egész Európa szerte megvetett működését.Attól,hogy a Török elnök, Putyin és pár szélsőjobboldali politikus dicshimnuszokat zeng Orbánról az általános megítélése a Magyar kormánynak kifejezetten rossz.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Egy humoristának alapból látnia kell a lényeget, az ok okozati összefüggéseket. Hülye humorista nincs. Legfeljebb az a hülye, aki annak nézi.
Nessy
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Akinek nincs humora, minden galádságra képes! Van szerencsénk tapasztalni! Kultúra és humor ellen a fideszesek védőoltásban részesülnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.