A Bem rakparton lefogott egy nőt két fiatal, majd elvették a táskáját. Egyikük még nincs meg.

Egy 20 és egy 16 éves fiú október 16-án kirabolt egy nőt Budapesten a II. kerületi Bem rakparton, írja a rendőrség oldala. A rablók először a nő háta mögé léptek, majd egyikük lefogta, társa pedig kirántotta kezéből a táskáját. Az elkövetők ezután a Margit hídnál villamosra szálltak és elmenekültek.

Az egyikük sikerrel tette mindezt, a mai napig nincs meg:

a 16 éves Salamon Levente ellen elfogatóparancs van érvényben. Társát, T. Tamást november 22-én elfogták a váci pályaudvaron.

Fiatalok raboltak ki egy nőt a Bem rakparton

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Salamon Levente tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Fiatalon elkezdték a karrier építést csak nem jó úton haladnak! Gondolom a 20 éves társa csicsergett mint a kismadár.
Rockxy
nemállt mellettük a zorbán, zorbán mellett meg nemállt rendőr, rendőr mellett nemállt pintérsanyi, ígyhát a kör nem zárult be, piszkospopulista nácidiktatúra van.
Lepényleső
A szakmai gyakorlatot időben meg kell szerezni?
vacsi
16 éves, azaz még iskolaköteles. Vajon hol jár iskolába? Nem hiszem, hogy ezt nem lehet megállapítani. Innen már csak egy lépés a többi! Vagy legalábbis régen az volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.