Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség többek között színházterem és művészeti galéria kialakítására fordítja a kulturtaót helyettesítő támogatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Micsoda szemét alak Orbánnal együtt, miért kap kulturális támogatásra, ráadásul ekkora összeget?!
A színházaktól elvett pénzből bőven telik rá, azok meg szűnjenek meg.

Ebből a pénzből Semlyénnel már eljárhatják a pas de deux-t is.
Aki Én
...amikor beérik a seggnyalás gyümölcse.
Eladott Ország
Összehasonlításképpen: a 11 fővárosi kőszínház teljes éves állami támogatása idén 3,5 milliárd forint. A Köves-féle művészek vállalhatatlan ügyekben is szükségét érzik annak, hogy a hatalom mundérjának soha nem volt becsületét védjék. Jó, tudom, akinek a kóser vágóhíd és baromfi-feldolgozó üzemét 2,8 milliárd forintos zöldmezős beruházással támogatja az állami Eximbank, annak kutyakötelessége Orbán Viktort védeni akiről köztudott, hogy soha nem is volt antiszemita és akárcsak a korrupcióval szemben, az antiszemitizmussal szemben is zéró toleranciát hirdetett. Ezek után megsértődik Köves Slomó, ha Orbán udvari zsidójának hívják.
www.napi.hu/magyar_vallalatok/koser_vagohidat_hitelez_az_allami_eximbank.628262.html
images.alfahir.hu/alfahir/styles/article_node/s3/indexfoto/plakathollik.jpg?itok=rMSk81EP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.