És ez csak az az év, amit most kezdünk! Rogánék remek üzletéért, a letelepedési kötvényének aktuális visszafizetni valója 2019-ben 445,5 millió eurót volt, a legnagyobb a ceh 2022-ben lesz, amikor 551,7 millió eurót kell perkáknunk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Lyó lesz az, akkorra a babaváró hitelek is kezdenek majd bedőlni, a kamatából majd kigazdálkodjuk. Ne fossatok akkora a lombik programot is szétverjük, hogy egy magyar se születhessen, akik rombolnák a költségvetés eredményességét.
Nem hiszitek el milyen nehéz ilyen előrelátóan rombolni az országot.
fahrenheit451
A Fidesznek meg kell buknia 2022-ben!
Nem igaz, hogy a fideszesek sem kíváncsiak rá, hogy milyen temérdek pénzt loptak el tőlük, és milyen szinten fékezik az ország fejlődését - tartják nyomorban, elhülyítve, betegen, idő előtt meghalva a dolgozókat - ezek az élősködők.

Nem mi vagyunk becsapva (mi csak tűrjük, hogy ellenzék olyan béna, amilyen - mert hány választási vereség kellett nekik ahhoz, hogy megértsék végre, csak az összefogás segít) -, hanem ti vagytok becsapva, agymosva, lesajnálva, kihasználva hasznos idiótaként - az egész ország kárára!
Peller Anikó
"2013 és 2017 között összesen 1844 millió euró névértékben kibocsátott ki az állam ötéves letelepedési magyar államkötvényeket, amelyeket 250 ezer, majd 300 ezer euró összegben lejegyző külföldiek.."

Ez annyimint 1844 000 000 / 250 000 = 7376 migrács. Valóban csak ennyi lenne?

www.msn.com/hu-hu/penzugyek/hirek/idén-110-milliárd-forint-körül-kell-fizetnie-a-magyar-államnak-a-letelepedési-kötvények-után/ar-BBZbGVx
CsipkeRózsa
Orbán nem vesz fel IMF hiteleket, mert az nagyon pfuj-pfuj, ez nem hitelfelvétel volt, rosszabb feltételekkel?
Nessy
@CsipkeRózsa: De bizony! Mint ahogy az orosz hitel kondíciói is sem jobbak, legalább is ami kiszivárgott belőle a Pravdába. Mert itthon évtizedekre titkosította pártunk és kormányunk! Elvégre az ország pénzéről van szó, melyet sajátjukként kezelnek! Igaz, hogy pocsékul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.