Tovább drágul az állam számára a katolikus egyház nagy eseménye: most újabb csaknem kétmilliárd forintot utalt ki a kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A Janos korhazban pedig vedofelszereles nelkul apoljak a koronas betegeket, akiket orban engedett az orszagba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
ezeknek erre is tellik védőfelszerelés most per pillanat ? ugyan szavazzatok még 100 évig rájuk aztán elfogyunk igy is ugy is de igy előbb. 2 milliárdot mindjárt nem 33 at? van bőven lörincéből adj.
Yoda69
A Janos korhazban pedig vedofelszereles nelkul apoljak a koronas betegeket, akiket orban engedett az orszagba.
Peller Anikó
@kissé felnőttem: Kell a pénc Eunuchisztikus világkingkongresszuszra egyszuszra mindjárt 2 ezer millió forint bazmeg Iktor.

Szavazzatok az elmebeteg fideszre barmok, halak, hascsikarásos gazemberek, féleszű nyuggerek, imádkozó sáskák.
Sámannus
Szerintem most nem az igét akarják terjeszteni, hanem a vírust.
Nessy
Az egyházak tudják: kérjetek és adatik! A többi probléma megoldását meg Istenre bízza pártunk és kormányunk!
kereső
A korona elleni védekezésre megy összesen 8 milliárdot. Mennyibe is van már nekünk ez a találkozó, meg a többi, amit az egyházak kapnak-itthon,és külföldön? A qrva életbe- és "qrva ország"!!!
kereső
"hogy az eredetileg 17,9 milliárdra tervezett támogatás 22 milliárdra nőtt, az esztergomi érsekség pedig szabad kezet kapott, hogy milyen ingatlanokat vásárol vagy újít fel a kapott pénzből. 2019 őszén az összeg már a 30 milliárdot közelítette."
Clavigo
Orbán rakd bele a farkad a papjaidba...!!!
csak úgy....
ez az eszeveszett pénzszórás,jelen esetben kimeríti a szándékos veszélyeztetést!
görbetükör
Azt az Urat nem lehet pénzzel megvesztegetni!
Levendula
Eucharisztikus Világkongresszus: 2020. szeptember 13-20.
Addigra vége lesz a járványnak???
Eladott Ország
Igaz magyar, keresztény, fehérbőrű és heteroszexuális ember természetesen csakis üdvözölni tud egy ilyen (ki tudja már számolni, hogy hányadik) naccerű' milliárdos pénzszórást, elfér ott a többi mellett. A lényeg, hogy döngessük a mellünket és mutogassuk a gatyából kilógó pucér seggünket. Megtehetjük, mindenre fussa, éljünk! Valami van a magyar katolikus levegőben. Készülnek a nagy showra: szeptemberben Budapesten rendezik meg az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. A reklám szerint: Találkozhatsz Jézussal! De csak, ha beférsz a Puskás arénába, mert ott lesz a nagy össznépi ima. Állítólag rengeteg gyerek közösen elsőáldozik majd a gyepen. Koncerttel készül Ákos is, sőt besegít a találkozó himnuszának megalkotásába. Újabb himnusz születőben, már majd a kocsmákban is himnuszt énekelnek a Vörös bort ittam az éjjel helyett. Az pedig egyenesen felháborít, hogy közpénzből az állam már 25 milliárd forintot perkált le a találkozóra. Vajon, miért nem a katolikus egyház fizeti a dzsemborit, ha olyan fontos neki találkozni Jézussal? És ha eddig még nem volt elég pártunk és kormányunk összeölelkezése az egyházzal, meglátják, ezután még jobban elszabadul a pokol, vagy a menny, ki a franc tudja. Rángatja a papokat Orbán kedve szerint, lefizeti őket, cserébe szavazatokért, imádatért. Legyen ő az Istenük. Egy diktatúrában egy hatalom van, az övé. És miközben szétverik az állami oktatást,
„Négyszer többet költ a kormány az egyházi iskolákban tanulókra, mint az állami diákokra”. Nem győzik meggyónni a krisztusi tanításokkal szöges ellentétben elkövetett bűneiket. Így forr össze Orbán és papok a lopásban, a hazugságban, a korrupcióban, harácsolásban. Ebben tettestárs az Orbán ölében nyáladzó semjéni alakulat, akik még a valóban istenhívőket is megtévesztik – már akit tudnak – azzal az elvakult, fanatikus és hazug keresztényi imaszósszal, amit a nagy Vezér elvár a hatalmi porszemektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.