Két éve történt az eset, az ügyészség most keményítene be.

Szexuálisan zaklatott egy hetedikes lányt angoltanára jobb jegyekért cserébe

Súlyosítást kért az ügyészség arra a pedagógusra, aki molesztálta a tanítványát az egyik budapesti általános iskolában. Az ügyészség azt szeretné elérni, hogy az 50 éves férfi soha többé ne taníthasson kiskorúakat.

Az 50 éves angoltanárt egy hetedik osztályos lánydiákja 2018. május 24-én megkérdezte, hogyan javíthatna-e az év végi jegyén. A pedagógus azt mondta, hogy ezt majd másnap megbeszélik, és akkor kettesben maradt a lánnyal. A férfi ekkor arra tett utalást, hogy vonzódik hozzá és a javítás érdekében ,,gondolt pár dologra”. A lány sírva elszaladt, majd a történteket jelezte az osztályfőnökének.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a lány érzelmi és erkölcsi fejlődését veszélyeztető férfi ellen. A bíróság egy év nyolc hónap – végrehajtásában három év próbaidőre felfüggesztett – börtönre ítélte a férfit, s három évre eltiltotta a kiskorúak nevelésével, felügyeletével járó foglalkozástól.

A kerületi ügyészség szerint viszont az, aki ilyen cselekményt követ el az méltatlan arra, hogy ismételten kiskorúakat taníthasson. A védelem felmentésért fellebbezett.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
az a qurva tesztoszteron, az viszi bűnbe a férfiakat...az evolúció a hibás tisztelt bíróság.
Ez a zaklatási kísérlet kitudódott, de hány nem?

Az eset kétnéve történt, most keményít az ügyészség? Lassan elévül.
jesz
@durbincs: aranyom! Nem érted mit mondott a gondozód? Ne rázd a ketrecet.
surdilloFUJT
@durbincs: @durbincs: A szarosfarok a vadhajtásoktól elokádta magát!remélem végre beleszorzl a führerjébe és ottrohad meg ez az agyrágott ,Csinálj magadnak kistesót te bálám szamara,magyarok szégyene!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.