Ahogyan Lendvai Ildikó a Városi Kurírban figyelmeztetett, a kormány törvényjavaslata ellen fellépő és a sürgősségi tárgylást leszavazó parlamenti ellenzék lesz a bűnbak a következő napokban. Ez olyannyira igaz, hogy már Varga Judit igazságügyi miniszter már hétfő este elkezdte a rágalomáriát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Sajnos a fidesz élükön orbánnal a korona vírusra hivatkozva próbál teljhatalmat megszerezni és orbánt élete végéig hagyni, hogy rendeletekkel kormányozzon!!!?? Arra már nem gondolnak, hogy ennek megszavazása után rövid időn belül rájuk sem lesz szüksége orbánnak!!!?? Csak utána kellene nézniük, hogy ilyenesetekben hogyan éltek vissza a helyzettel a történelem diktátorai!!??
kereső
Szeretném ha varga judit, gulyás gergely és astb. figyelmeb venné-és nem tekintene el attól a ténytől, hogy azok akik tegnap nemmel szavaztak- 2.800.000.- ember nevében szavaztak. És kérem akkor már a vadhajtások, meg a mindenszó orosz "tényeket 'közlő szarháziakat is, hogy sziveskedjenek felvenni a listájukra 2.800.000.- magyar állampolgárt.
relatív
Ez a nemét megszégyenítő némber inkább a törvényes kereteket tartalmazó irodalommal foglalatoskodhatna egy hülyeség támogatása helyett folyamatosan...

A tanult társaira hoz szégyen tevékenysége utóbbi idejében... IS !
kereső
78.257-en irták alá eddig, a peticiót a "felhatalmazási tv." ellen.
relatív
Ez a nemét megszégyenítő némber inkább a törvényes kereteket tartalmazó irodalommal foglalatoskodhatna egy hülyeség támogatása helyett folyamatosan...

A tanult társaira hoz szégyent tevékenysége utóbbi idejében... IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.