Léteznek a szakemberek, akik sorolják a szükséges lépéseket. Látni, hogy rövid idő alatt akár százezrek veszíthetik el állásukat, hamarosan több százezren kerülhetnek számukra megoldhatatlan élethelyzetbe.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
azért nem lép a fitymasz kormány mert az O1G érdeke az hogy minél tovább fenntartsa a rettegés állapotát és a felhatalmazás nélküli rendkívüli állapotot!!! Ez mocsok O1G semmit nem törődik a magyar emberek létével!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
"MIÉRT NEM CSELEKSZIK VÉGRE ÉRDEMBEN A MAGYAR KORMÁNY??!!"
Azért, mert nincs magyar kormány a maga klasszikus értelében, vannak a kókler szolgalelkek és van az Orbán.
Viszont ha ez utóbbi nem akar valamit, akkor az nem lesz akarva...kapiss...
verőce21
No, Lypcsik, én elárulom nektek, orbán találta fel ezt a koronavírust, és ráeresztette a világra...! :)
Yoda69
@Klubtag: Egyetértek, orbán személyi kultuszt vezetett be. Minden egyszemelyben irányít felugyel az alá rendelt huberesein keresztül. Kíváncsi vagyok mikor omlik rá a NER.
CsipkeRózsa
@Yoda69: Már aládúcolta, még tartja magát.
dr. prédikátor
azért nem lép a fitymasz kormány mert az O1G érdeke az hogy minél tovább fenntartsa a rettegés állapotát és a felhatalmazás nélküli rendkívüli állapotot!!! Ez mocsok O1G semmit nem törődik a magyar emberek létével!!!
levarosbukta
Én azt kérdezem miért nem cselekszik érdemben az ellenzék? Miért nem tiltakoznak a katonák kórházba való kirendelése ellen? Miért nem kérdezik a kormánytól hol a fészkes fenében van a szajré amit akkora csinnadrattával vettek át repülőtéren? Hja tudom a csókoson a neten árulják nagyban. Hol a DK? MSZP? LMP? Jobbik?
Yoda69
@levarosbukta: Ezt most komolyan kerded?
Szerintem nem sok puskaporuk maradt. Jövő héten amikor orbán kikialtja a diktatúrat, azt is elveszik tőlük. Itt már csak a magyar emberek tudnak változtatni, feltéve ha tuleljuk ezt a vírust .
Nyírfa
@levarosbukta: Kérdezik. Verik az asztalt. Számon kérnek és felelősségre vonnak. Akcióznak, önállósítják magukat. De, ahogy Yoda69 is mondja, nélkülünk már nem bírnak el a hadsereget is a hatalmi játszmájába bevonó kormánnyal.
A főváros, az ellenzéki városok , települések óriási erőfeszítéseket tesznek a vírus lokalizálására. De nézd meg, mire képes az a " budapesti illetőségű magánszemély ": feljelentette a mohácsi polgármestert, mert farkast kiáltott, amikor az jött.
Itt már sokunknak kell farkast kiáltani, mert mi vagyunk a nagymama. Mi, a szülőföldön élő magyarok.
levarosbukta
133 legbátrabb szarházi elárulja az országot, egy beteg elme kedvéért! De ők lesznek az első nagy vesztesei ennek a játéknak, csak azt nem értem hogy ezt hogy-hogy nem látják. Pedig megállíthatnák, semmi mást nem kellene tenni csak a nem gombot megnyomni és vége lenne ennek az őrületnek.
Nyírfa
@levarosbukta: tudode a minap linkelte be azt a cikket, amely Orbán grazi kórtermét mutatta. Ott volt olvasható, hogy a klinika egyik emeletét komplett kivette, hogy vele lehessen a kísérete. Kikből áll a kísérete? Nyilván testőrökből és munkatársakból, akikre szájzárat tett. Ők nyomhatnának egy gombot, de nem fognak, mert valószínűleg az életükkel játszanának.
Valakiknek a pártjukból kéne megindulni, a megyei polgármesterek, potentátok vagy a gazdasági holdudvar szereplői
közül. Meg lehetne puccsolni, és ezzel átmenteni a fidesz egy részét a szavazóikkal a következő évtizedekre. Akár nevet is változtathatnának, jót is tenne velük. A KDNP-t ki kell rakni, semmi keresnivalójuk a Parlamentben. Tehát, tehetnének sok mindent , de megteszik-e?
Nyírfa
@levarosbukta: Értem, hogy a parlamenti gombokról írtál, de én egy kicsit kibővítettem. :)
csipetke
Hogy miért nem cselekszik a kormány?Eccerű,mint a fakocka.Ez egy impotens kormány,aki mondhatni,egyszemélyben orbánból áll,és a világon mindent ráhagynak erre a mini-Hitlerre.Eddig se érdekelte az egészségügy,bizonyos kor fölött meg már nem változik az ember.Neki megmaradt az infantilizmusa,ami érdekli,az a foci,meg a kisvonat.Ha nem a sok stadionba tolta volna zsákszámra a pénzt,hanem rendbetette volna az egészségügyet,most nem lennénk ekkora [email protected] kijárási tilalmat (nem a korlátozást) már rég be kellett volna vezetnie.Kezdek arra gyanakodni,arra játszik,hogy a nyugdíjasok jórésze húzzon az örök vadászmezőkre
simmering73
@csipetke: Utolsó mondatodban az igazság. Összeomlás előtt a nyugdíjrendszer.
levarosbukta
@Nyírfa: Biztos vagyok benne, hogy meg vannak fenyegetve, be van ígérve nekik a selyemzsinór, sőt még azt is eltudom képzelni hogy a családjukon keresztül vannak megzsarolva. De pont azért kellene most megálljt parancsolni.
Nyírfa
@levarosbukta: Egy fideszes fenegyerek kéne, aki nem fél tőle, és maga mellé tudja állítani a vacillálókat. Vagy néhány milliárdos üzletember foghatna össze, és zárhatná el a szponzorálását.
De ez még nem rólunk szól, nekünk ebben e helyzetben meg van kötve a kezünk - lábunk -, és ezzel Viktor minden képzeletet felülmúlóan vissza is él. De: a járványnak vége lesz. És utána meg kell szerveznünk magunkat.
verőce21
@Nyírfa: Móriczka, neked mindenről csak az jut eszedbe: "Hogyan lehetne megragadni a hatalmat"!
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf!!!te szemét pipamocsok, nem tudsz végleg lerohadni te hazátlan vándor cigány!!!Takarodj már visssza a pöcegödörbe ahonnan kibújtál!!!Aljas egy szemét senkiházi tróger vagy!!!Te egy homo degeneratikusz vagy, az emberi faj szégyene!!! te mocskos román köpőcsésze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.