Logisztikai és autóipari gyártóüzemet épít Miskolcon, a déli ipari parkban egy alumínium öntészettel foglalkozó török fémmegmunkáló autóipari beszállító vállalat, az Adöksan Hungary Kft – közölte a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya pénteken. A tájékoztatás szerint, az ipari park bővítési területén elhelyezkedő, hét hektáros alapterületű ingatlanon a cég 11,5 millió eurós beruházást kezdett meg. A számos nemzetközi járműgyártóval is üzleti kapcsolatban álló befektető társaság legalább 100 ember foglalkoztatását tervezi hosszú távon. A társaság termékeit leginkább Európába szállítja, de Mexikóban és Brazíliában is fontos piaci szereplő. A cég szerint, Miskolc kiváló elhelyezkedést biztosít számukra az európai legnagyobb piacaik – Németország, Franciaország, és a kelet-európai vevőik – kiszolgálásához az autópályás megközelíthetőség miatt, amely korábban Törökországból nem volt kivitelezhető. A magyar üzem létrehozásával a cégcsoport nemzetközi és egyben európai...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
És meddig maradnak? Cirka 150 évig? Először csak egy kis üzem, aztán egy nagyüzem, aztán egy újabb bank, iskola, lakónegyed stb. A janicsárképző már működik Budapesten.
A kevésbé kívánatos közös múlt ellenére egyáltalán nem utáltam a törököket. De most viszolygok azoktól, akik lepaktáltak a kormánnyal, és beférkőznek az EU-ba.
kokopelli
...és kiknek fognak szállítani nyugaton?Csak nem az eddigi magyar szállítókat ütik ki a nyugati piacról,pár
munkahelyet létesítve! Mint már írtam a moszlemek gyaúroknak tett igérete,nem kötelez semmire!" Török kollégák
vallomása az EU nyugati országaiból! "Face to face!!! (...mosolyogva,mert a privát életben barátok között az más)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.